Η θεατρική παράσταση « Η κακομοίρα της Νάπολι » που σκηνοθετείται από την Μαρία Τσαρούχα, θα παρουσιάζεται στον Πολυχώρο Vault από το Σάββατο 31 Ιανουαρίου και κάθε Σάββατο στις 18:00 μέχρι τις 4 Απριλίου.

Η κακομοίρα της Νάπολι είναι ένας μονόλογος που έχει βασιστεί στο γνωστό μυθιστόρημα της Elena Ferrante «I giorni dell’ abbandono» και παρουσιάστηκε ξανά στην χώρα μας λίγα χρόνια πριν (το 2010) και γνώρισε μεγάλη επιτυχία.

Πρόκειται για μία μυστήρια ιστορία αγάπης και πόνου μαζί. Η κακομοίρα της Νάπολι είναι μια γυναίκα, η Όλγα που εγκαταλείφθηκε από την άντρας της και έμεινε τελείως μόνη να μεγαλώσει τα δύο τους παιδιά. Έτσι, αναγκάζεται να ξεχάσει την ήρεμη ζωή που έκανε μέχρι χτες και ξαφνικά βρίσκεται αντιμέτωπη με τις ευθύνες τις. Βυθίζεται στη άρνηση και στον πόνο. Οφείλει, να σταθεί στα πόδια της και να παλέψει για την ζωή της. Πώς, μπορεί, όμως, να το καταφέρει; Πώς θα προσπεράσει τις δυσκολίες και βγάλει τον εαυτό της από την συνήθεια;

Τότε την ζωή της έρχεται να ανατρέψει ο Καράνο. Είναι ο γείτονάς της, ένας μουσικός που θα μπορέσει να την βοηθήσει να επαναπροσδιορίσει την ζωή της με την δύναμη της μουσικής. Θα την κάνει να ψάξει μέσα στην ψυχή της, θα την κάνει να δει την γαλήνια πλευρά της ζωής και παράλληλα θα την πλημμυρίσει με θάρρος και τόλμη.

Info!

Η κακομοίρα της Νάπολι
Πολυχώρος VAULT
Διεύθυνση: Μελενίκου 26, Γκάζι, Βοτανικός
Ημερομηνίες παράστασης: Από 31/1 έως 4/4
Ημέρα παράστασης: Σάββατο
Ώρα παράστασης: 18:00
Τιμή εισιτηρίου: 10 Ευρώ Κανονικό, 5 Ευρώ Μειωμένο
Διάρκεια παράστασης: 90 λεπτά (χωρίς διάλειμμα)