Είναι νέα παιδιά που αγαπούν τη μουσική. Αγαπούν να εκφράζονται μέσα από αυτήν και να κάνουν τον κόσμο να νιώθει το ίδιο ευχάριστα. Όχι μόνο το κοινό τους, που απολαμβάνει τις συναυλίες τους. Αλλά και όσους έχουν ανάγκη, όσους η οικονομική κρίση “τσάκισε” και τα βγάζουν δύσκολα πέρα.

Οι Νέοι Μουσικοί Χωρίς Σύνορα αξιοποιούν το ταλέντο τους παίζοντας για φιλανθρωπικούς σκοπούς. Δίνουν συναυλίες και τα έσοδα διατίθενται κάθε φορά σε κάποιο ίδρυμα, σύλλογο κτλ. που έχει ανάγκη.

Αυτό το Σάββατο θα παίξουν μαζί με την τραγουδίστρια απο το Τρίφωνο Ερωφίλη, για τους Φίλους του Συνδέσμου Ιδρύματος Αγίου Παντελεημόνα “Είμαι Εδώ” (ίδρυμα ανιάτων νόσων).
Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί στο θέατρο Αριστοτέλειον στις 7:30 το απόγευμα.
Τιμή πρόσκλησης: 8€.

Η κάμερα του iPop βρέθηκε στην πρόβα τους.

Η ορχήστρα δημιουργήθηκε τον Μάιο του 2014. Ήταν μια ιδέα της Υπεύθυνης Δημοσίων Σχέσεων και Τύπου, Κορτέσσας Κεραμάρη, μετά από παρότρυνση των νέων μουσικών που αναζητούσαν μια στέγη και μια αγκαλιά για να διευρύνουν τους μουσικούς τους ορίζοντες.

Σήμερα αποτελείται από 35 μέλη, ηλικίας 12 έως 25 χρονών.
Η χορωδία αποτελείται από 30 παιδιά, ηλικίας 5 εως 11 χρονών.

Από τις καλύτερες τους στιγμές η συναυλία για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Φαρσάλων πέρυσι τον Δεκέμβριο, όπου ο καθένας αντί για εισιτήριο έφερνε τρόφιμα μακράς διάρκειας.