Το έργο του Δημήτρη Λέντζου που ονομάζεται Η μεγάλη διαδήλωση του ενός και σκηνοθετείται από τον Παναγιώτη Σπηλιόπουλου, παρουσιάζεται στο θέατρο Σοφούλη από τις 9 Μαρτίου έως τις 31 του μήνα.

Σημείωση!

«Η μεγάλη διαδήλωση του ενός» του Δημήτρη Λέντζου, ξεκίνησε το 2012 και συνεχίζει και φέτος να «διαδηλώνει» για τρίτη χρονιά όλα όσα θέλει  στον κόσμο που την παρακολουθεί.

Η μεγάλη διαδήλωση του ενός, πρόκειται για ένα έργο με έντονα σημεία δράματος αλλά και ιλαρότητας. Είναι ένα κείμενο πολιτικό μέσα από μια προσωπική κατάθεση ψυχής του ήρωα για τα όνειρα και τους αγώνες που θέλει ένας άνθρωπος να κάνει στη ζωή του αλλά και τους κρυφούς του πόθους.

Μήπως, όμως, στην ουσία πρόκειται για έναν ουτοπικό αγώνα που προκαλεί πανικό αλλά και πόνο στην εξουσία; Όλα αυτά προσπαθεί να μας εξηγήσει η εν λόγω παράσταση και το καταφέρνει.

Τη μουσική της παράστασης έχει γράψει ο Μιχάλης Τερζής ενώ στο έργο ακούγονται τρία τραγούδια σε στίχους Δημήτρη Λέντζου και μουσική Μιχάλη Τερζή, από τους Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, Νίκο Ανδρουλάκη, Αλέξανδρο Εμμανουηλίδη.

Info!

Η μεγάλη διαδήλωση του ενός
Θέατρο Σοφούλη
Διεύθυνση: Τραπεζούντος 5, Καλαμαριά
Ημερομηνίες παράστασης: Από 9 Μαρτίου έως 31 Μαρτίου
Ημέρες παράστασης: Δευτέρα και Τρίτη
Ώρα παράστασης: 21:00
Τιμή εισιτηρίου: Κανονικό 10 Ευρώ, Μειωμένο (φοιτητικό, ανέργων, πολυτέκνων, ΑΜΕΑ & άνω των 65) 8 Ευρώ, Ατέλειες 5 Ευρώ, Ομαδικό (γκρουπ των 10 ατόμων) 6 Ευρώ