Οι ΕΚΜΕΚ, η ιδιαίτερη μπάντα που ξεκίνησε το ταξίδι της στο χώρο της μουσικής από την Θεσσαλονίκη, έρχεται στην Αθήνα και ανεβαίνει στην σκηνή του Floral για ένα μόνο Σάββατο και συγκεκριμένα στις 21 Μαρτίου.

Το συγκρότημα των ΕΚΜΕΚ που έχει κερδίσει το κοινό με τον χαρακτήρα του, τις ερμηνείες του αλλά επίσης και τον πειραματισμό του πάνω σε γνωστά κομμάτια της ελληνικής και της παγκόσμιας μουσικής σκηνής, θέλει να παρουσιάσει το δεύτερο σίνγκλ “Μέσα μου καίει μια φωτιά” από το νέο τους άλμπουμ «Ο φυγάς» και να ενδυναμώνουν έτσι την θέση τους ως μια από τις πιο σημαντικότερες ​έντεχνες ​προτάσεις ​στην δισκογραφία.

Οι θαυμαστές του συγκροτήματος ΕΚΜΕΚ, θα μπορέσουν να απολαύσουν από κοντά το συγκρότημα της καρδιάς τους στη σκηνή του Floral στις δέκα το βράδυ και η είσοδος είναι ελεύθερη.

Τι ιδιαίτερο προσφέρει το συγκρότημα των ΕΚΜΕΚ στο κοινό του;

Οι ΕΚΜΕΚ, όπως έχουν τονίσει σε συνέντευξη τους, εντάσσονται στην παράδοση του έντεχνου τραγουδιού. Δεν κλείνουν, όμως, καμία δημιουργική πόρτα σε κάτι που θα μπορούσε να τους βοηθήσει να εκφράσουν τα συναίσθημα τους καθώς τρέφουν μια έντονη αγάπη και για την Ισπανία αλλά και το λάτιν επίσης.

Info!

ΕΚΜΕΚ
Floral
Διεύθυνση: Θεμιστοκλέους 80, 106 81 Εξάρχεια
Ημερομηνία: Σάββατο 21 Μαρτίου
Ώρα: 22:00
Είσοδος ελεύθερη