Μετρώντας σειρά επιτυχημένων διαγωνισμών πιάνου τα προηγούμενα χρόνια, η Dionysia Trust διοργανώνει και φέτος τον 5ο Dionysia Trust Διαγωνισμό Πιάνου 2015 για νέους, το Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2015 στον Πολυχώρο του Συλλόγου «Οι Φίλοι της Μουσικής», στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού οι συμμετέχοντες έως 20 ετών, πρόκειται να κληθούν εκτελέσουν έργα των Frédéric Chopin, Waltz κι ένα έργο της επιλογής τους.

Η κριτική επιτροπή, αποτελούμενη από τον Μαέστρο Μίλτο Λογιάδη, την Καλλιόπη Γερμανού και το Δημήτρη Ανούση. Στους τρεις πρώτους που θα διακριθούν θα απονείμει βραβείο αξίας 500, 400 και 300 ευρώ αντίστοιχα, ενώ πρώτος που θα διακριθεί θα λάβει κι ένα επιπλέον βραβείο, χορηγία του AN ART ARTISTRY. Όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν πιστοποιητικό συμμετοχής στο διαγωνισμό ενώ οι διακριθέντες θα ανακοινωθούν στην επίσημη ιστοσελίδα της DionysiaTrust καθώς και σε Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.

Όσοι από εσάς ενδιαφέρονται να δηλώσουν συμμετοχή στο διαγωνισμό, μπορείτε να υποβάλετε την αίτηση συμμετοχής σας ηλεκτρονικά στο dionysiatrust.com ως το Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2015. O διαγωνισμός θα είναι ανοιχτός στο κοινό με γενική είσοδο 5 ευρώ.

 

Info:

Η DionysiaTrust είναι μία μη κερδοσκοπική εταιρεία η οποία υποστηρίζει τη μουσική και τις τέχνες. Σκοπός της είναι η προώθηση της ανάπτυξης νέων μουσικών και καλλιτεχνών, μέσω ποικίλων πρωτοβουλιών, διαγωνισμών, εκδηλώσεων κι υποτροφιών.

Ιδρύθηκε το 2010 στην μνήμη της Denise Διονυσίας Μαμάκου. Σε ανάμνηση του πάθους της για τις τέχνες και ιδιαίτερα για τη μουσική, και προς τιμήν της συνεισφοράς της ως μουσικός, ζωγράφος, σύζυγος, μητέρα και γιαγιά, η οικογένειά της επιδίωξε να θεσπίσει ένα μέσο με σκοπό να βοηθήσει νέους ανερχόμενους μουσικούς και καλλιτέχνες στην ανάπτυξή τους.