Το Σάββατο 28 Μαρτίου η Underground Vault / Sound Factory Studios σε συνεργασία με το L’ARTE (το Live Stage των Νοτίων Προαστίων) και τον DriverFm.gr (το εναλλακτικό ραδιόφωνο στο ίντερνετ) και με special guests τους Blue Wanders, παρουσιάζουν το “Sleazy Lizards + Blue Wanders in “Prêt-à-porter Spring.

Το συγκεκριμένο event στο οποίο θα παραβρίσκονται και οι Blue Wanders είναι στα πρότυπα των multi-interactive events που διοργανώνει το sL-crew των Sleazy Lizards τα τελευταία δύο χρόνια, που συνδυάζει live μουσική & live streaming. Εκεί, δίνεται η δυνατότητα σε fans από όλο τον κόσμο που δεν μπορούν για τους δικούς τους λόγους να παραστούν στις συναυλίες να τους ακούσουν live, αλλά και παρέχεται η δυνατότητα σε νέους μουσικούς να διευρύνουν το κοινό τους και να δείξουν το ταλέντο τους.

Σημείωση!

Το event αυτό θα στριμάρεται ζωντανά και για όσους δεν έχουν την δυνατότητα να το παρακολουθήσουν από κοντά.

Info!

Blue Wanders και οι Sleazy Lizards
L’ARTE, το Live Stage των Νοτίων Προαστίων
Διεύθυνση: Αγίου Αλεξάνδρου 45 & Αγγελίδου, Παλαιό Φάληρο, Αττική, Ελλάδα
Ημερομηνία: Σάββατο, 28/3/2015
Ώρα: 22:00
Τιμή εισόδου: 10 ευρώ το άτομο με ποτό

Οι Blue Wanders δημιουργήθηκαν το καλοκαίρι του 2009, ενώ από το 2010 προχωρούν δυναμικά στη μουσική υπό την καλλιτεχνική καθοδήγηση του Artist Developer & Manager A.d των Sleazy Lizards. Τέσσερις εξαίρετοι νέοι μουσικοί, πολλά υποσχόμενοι στο χώρο με πάνω από 80 live εμφανίσεις στο δυναμικό τους, με σημειωτέα την τελευταία τους εμφάνιση στο θέατρο Badminton. Η μουσική για εκείνους είναι αγάπη & πάθος, ενέργεια πάνω στη σκηνή, χορός & έκφραση καθώς & ένα συνεχιζόμενο ταξίδι προς την ανακάλυψη & την εξερεύνηση.

Οι Sleazy Lizards, top finalists τoυ μουσικού διαγωνισμού MTV Brand New UK 2014, μέσα από τον οποίον αναδείχθηκαν καλλιτέχνες όπως οι Sam Smith, Ellie Goulding, Lana Del Rey, Lady Gaga, Adele, Jessie J & άλλοι πολλοί. H μουσική τους έχει παιχτεί σε όλο τον κόσμο. Τελευταία τους δουλειά η συνεργασία τους με τη θεατρική ομάδα “Διάθλαση” στο musical “G for Grease” το οποίο παίζεταιsold out από τις 26/10/2014 & κάθε Κυριακή.