Το έργο, Η ανουσιότητα του να ζεις που μιλάει για την ματαιότητα των πραγμάτων, παρουσιάζεται από τις 13 Φεβρουαρίου έως τις 6 Απριλίου στο Θέατρο Τέχνης Κάρολος Κουν.

Η παράσταση, Η ανουσιότητα του να ζεις, έχει ένα ιδιαίτερο αλλά παράλληλα καθημερινό κείμενο χωρίς τίποτα φιλολογικό και ουσιώδες. Πρόκειται στην ουσία για απλές κουβέντες που κάνουμε όλοι μεταξύ μας στην καναπέ μας και γενικότερα στην ζωή μας. Είναι στην ουσία οι στιγμές που μιλάμε χωρίς να λέμε κάτι που να έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον και υπόσταση, είναι φράσεις μόνο για να περάσει η ώρα.

Σημείωση!

Την σκηνοθεσία της παράστασης, Η ανουσιότητα του να ζεις, σκηνοθετείται και έχει γραφτεί από την Λένα Κιτσοπούλου και τα σκηνικά αλλά και τα κοστούμια έχει αναλάβει η Ναταλία Λάτση.

Η παράσταση, Η ανουσιότητα του να ζεις  είναι ένα πράγμα τόσο καθημερινό, τόσο οικείο σε όλους, που όμως μέσα από την εμμονική του δομή καταντάει άρρωστο.

Έχει το δικό του κείμενο που είναι βασισμένο σε τόσο κλισέ κουβέντες, που κατά τη διάρκεια των διαλόγων οι θεατές θέλουν να μπουν μέσα και να συμμετέχουν με τη γνώμη τους, να διαφωνήσουν, να συμφωνήσουν, να επαινέσουν ή να αρπαχτούν.

Info!

Η ανουσιότητα του να ζεις

Θέατρο Τέχνης Κάρολος Κουν

Διεύθυνση: Φρυνίχου 14, Αθήνα (Πλάκα)

Ημερομηνίες παραστάσεων: Από 13 Φεβρουαρίου έως 6 Απριλίου

Ημέρες παραστάσεων: Δευτέρα, Παρασκευή, Σαββάτο και Κυριακή

Ώρα παράστασης: Κάθε Παρασκευή στις 21:15, Κάθε Σαββατοκύριακο, στις 21:30, Κάθε Δευτέρα στις 20:00

Διάρκεια παράστασης: 80 λεπτά

Τιμή εισιτηρίου: 10 Ευρώ