Η μαύρη κωμωδία, Οι 7 Κλαίουσες που πρόκειται για ένα ταξίδι μέσα στην ψυχοσύνθεση της γυναίκας δολοφόνου παρουσιάζεται στο TROUBAR από τις 4 Φεβρουαρίου έως τις 25 Μαρτίου.

Την σκηνοθεσία της παράστασης, Οι 7 Κλαίουσες, υπογράφει ο Κωνσταντίνος Μούτσης και η παρουσίαση της γίνεται από από την ομάδα μανταΜίτσες. Επτά γυναίκες επι σκηνής εξομολογούνται τις θανάσιμες ιστορίες τους. Μιλούν για τα εγκλήματα που έχουν διαπράξει και εξηγούν γιατί οδηγήθηκαν σε αυτά. Τολμούν να τα πουν όλα έξω από τα δόντια και να αναλύσουν κάθε στιγμή της μοιραίας στιγμής. Μιλούν για τα συναισθήματα που ένιωσαν εκεί την στιγμή αλλά και για τις συγκυρίες που τους οδήγησαν στο να βάψουν τα χέρια τους με αίμα.

Οι 7 Κλαίουσες, είναι επτά θανάσιμα κωμικοτραγικές φιγούρες, από διαφορετικά μέρη αλλά και από διαφορετικές εποχές που αφηγούνται τις σκοτεινές ιστορίες τους. Αυτές οι γυναίκες μας παίρνουν μαζί τους στο ταξίδι τους και μας οδηγούν όπου αυτές επιθυμούν. Μας δείχνουν πως είναι η ζωή μέσα από τα μάτια ενός ατόμου που μπορεί να κάνει φόνο.

Στην παράσταση, Οι 7 κλαίουσες παίζουν οι: Νίκη Ανδρικοπούλου, Στέλλα Γεωργουλέα, Κατερίνα Κωνσταντέλλου, Κατερίνα Νικολοπούλου, Μαγδαληνή Παλιούρα, Έμμη Χάλαρη και Άντρη Χατζηχριστοδούλου.

Info!

Οι 7 Κλαίουσες
TROUBAR
Διεύθυνση: Φίλωνος 131, Τρούμπα Πειραιάς
Ημέρα παράστασης: Τετάρτη
Ημερομηνίες παράστασης: 04.02.2015 έως 25.03.2015
Ώρα παράστασης: 21:30
Διάρκεια παράστασης: 70 λεπτά
Τιμή εισιτηρίου: 10 Ευρώ μαζί με ποτό