Δεν έχεις δει ποτέ ξανά την Angelina Jolie από γλυκιά και χαμογελαστή, να μετατρέπεται στον ακριβή ορισμό της bitch και να καταστρώνει σχέδια εξόντωσης.Αν στο λέγαμε δεν θα το φανταζόσουν καν, καθώς την έχεις συνηθίσει να υποδύεται την σέξι πράκτορα που βρίσκεται σε επικίνδυνες αποστολές. Η ταινία Maleficent όμως, ήρθε να σου ανατρέψει τα πρότυπα και να κάνει τη διαφορά.

Συγκεκριμένα, η ιστορία της «Ωραίας Κοιμωμένης» του 1959, διασκευάζεται από τα στούντιο της Disney, η ιστορία παραποιείται αποκτώντας έντονο στο στοιχείο της κακίας και εσύ θα έχεις την ευκαιρία να την  δεις στις κινηματογραφικές οθόνες από σήμερα, Πέμπτη( 29/5).

Αντί για την αγνή, πανέμορφη, ξανθιά κοπέλα που θυμόμαστε από το γνωστό παραμύθι, στο ρόλο της Maleficent θα δούμε την κακιά μελαχρινή εκδοχή της, που κάποτε στο μακρύ παρελθόν ήταν και αυτή καλή. Η αλλαγή του χαρακτήρα της Maleficent (Angelina Jolie) οφείλεται στην εισβολή στρατού στο χωριό της που της κατέστρεψε ότι αγαπούσε και την έκανε να χάσει στην κυριολεξία τη γη κάτω από τα πόδια της.

Έτσι, μετατράπηκε στην σκληρή, εκδικητική μάγισσα Maleficent που δεν μπορεί να νιώσει αγάπη για κανέναν και φτάνεις στο σημείο, να καταραστεί την κόρη του νέου βασιλιά. Κάποια στιγμή μετανοεί αλλά αυτό γίνεται αφού καταλαβαίνει πως η ηρεμία και η γαλήνη  ακόμη και της ίδιας εξαρτάται από αυτό, το μικρό κορίτσι.

Αν, λοιπόν, και εσύ θες να δεις κακία την κυρία Pitt, αλλά και να απολαύσεις στη μεγάλη οθόνη την περίεργη, νέα ιστορία του παραμυθιού τρέξε να αγοράσεις εισιτήρια.

Δες το trailer της ταινίας: