Πως σου φαίνεται η σκέψη ενός live για λίγους, το οποίο προβάλλεται live; Αν σου λέγαμε ότι πίσω από τα decks θα βρίσκονται ο Gus με τον Bonso και ο Duke, θα ενθουσιαζόσουν περισσότερο; Όπως κατάλαβες, μιλάμε για τα αγαπημένα lives του Lockroom της Θεσσαλονίκης τα οποία ταξίδεψαν Νότια και εδώ και μία βδομάδα έχουν λατρευτεί και από το κοινό της Αθήνας.

Τα πράγματα είναι απλά…Τοποθεσία: Dot Athens. Mέρα: Παρασκευή. Κλείδωσε το, βάλτο στο πρόγραμμα και ξεκίνα να μαζεύεις δυνάμεις για ένα απόλυτα δυναμικό βράδυ! Ο αριθμός των παρευρισκόμενων στο live. Αυστηρά 200 άτομα. Πως μπορείς να αποκτήσεις την πολυπόθητη πρόσκληση; Μέσω mail ή μηνύματος στη Facebook page του Lockroom!

Τώρα, αν είσαι άτυχος και δεν προλάβεις να πάρεις πρόσκληση ή δεν έχεις όρεξη να φύγεις από το σπίτι σου, ενώ ταυτόχρονα θέλεις να πάρεις μία γεύση από το live, μην αγχώνεσαι! Το concept είναι γνωστό, τα lives έχουν full high definition live streaming στην ιστοσελίδα του Lockroom.

Tip!

Αν τώρα, 21.00-23.00 έχεις κάποια άλλη δουλειά και πάλι μπορείς να απολαύσεις το live, καθώς το video ανεβαίνει στην σελίδα τους!

Info!

Dot Athens
Κτενά 1, Αθήνα
Μέρα: Παρασκευή 9/5/14
Ώρα: 21.00-23.00
Είσοδος: Δωρεάν
Email: info@lockroom.gr