Η παράσταση, Γιάννης “Χ”=ξένος, παρουσιάζεται την Κυριακή την 15 Μαρτίου στις 18:00, στο θέατρο Τόπος Αλλού, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Bullying που είναι σήμερα (6/3).

Οι θεατές που θα παρακολουθήσουν την παράσταση, Γιάννης “Χ”=ξένος έχουν την ευκαιρία εκτός από το να δουν την παράσταση, να συζητήσουν με τους συντελεστές καθώς έτσι, όπως είναι η δομή της παράστασης δίνει στο κοινό την δυνατότητα να εκφραστεί και να ακουστούν οι απόψεις του.

Έτσι, αναπτύσσεται ένας διάλογος ανάμεσα τόσο στη σκηνή και στην πλατεία αλλά και ανάμεσα στους θεατές που έχουν τις δικές τους εμπειρίες πάνω στο φαινόμενο.

Σημείωση!

Οι θεατές που είναι είτε παιδιά είτε μεγάλοι μπορούν να συνειδητοποιήσουν τις κρυφές αλλά και πολλοί επικίνδυνες πλευρές του Bullying και παράλληλα ευαισθητοποιούνται σε αυτό το μεγάλο παγκόσμιο κοινωνικό πρόβλημα.

Προσοχή!

Το φαινόμενο του σχολικού εκφοβισμού συνεχώς παίρνει όλο και μεγαλύτερες διαστάσεις και εξελίσσεται σε μάστιγα. Στις γειτονιές, στους δρόμους και κυρίως στα σχολεία. Οι έφηβοι του γυμνασίου και του λυκείου είναι οι πρωταγωνιστές χωρίς  βέβαια αυτό να σημαίνει ότι δεν έχουμε τέτοια συμπτώματα ακόμα και στο δημοτικό σχολείο.

Info!

Γιάννης “Χ”=ξένος
Θέατρο Τόπος Αλλού
Διεύθυνση: Κεφαλληνίας 17 και Κυκλάδων
Ημερομηνία παράστασης: Κυριακή 15 Μαρτίου 2015
Ώρα παράστασης: 18.00
Τιμή εισιτηρίου: Από 10 Ευρώ, 8 Ευρώ Μειωμένο