Η παράσταση, Α-Στερητικό που είναι ένα σουρεαλιστικό μουσικοθεατρικό παραλήρημα βαμμένο στα χρόνια της επανάστασης, παρουσιάζεται από τις 16 Φεβρουαρίου στο θέατρο Altera Pars.

Έχεις σκεφτεί πώς θα ήταν η ζωή αν την διέκρινε ένα Α- Στερητικό; Τι θα γίνονταν όλα είχαν μπροστά αυτό το φωνήεν; Βαρετά, ανούσια ή απλά διαφορετικά;

Σίγουρα, δεν θα ήταν τα ίδια. Σίγουρα, όλα θα άλλαζαν και τίποτα δεν θα μπορούσε να παραμείνει, όπως είναι τώρα αφού θα άλλαζε. Το Α-στερητικό, λοιπόν, είναι αυτό που χαρακτηρίζει την παράσταση σου προτείνουμε να δεις γιατί θα την λατρέψεις.

Το κείμενο, την σκηνοθεσία αλλά και την ερμηνεία της παράστασης, Α-Στερητικό, έχει αναλάβει η Τατιάνα Σκανάτοβιτς ενώ τα σκηνικά και τα κοστούμια έχει επιμεληθεί ο Δημήτρης Τιμπιλής.

Η συγκεκριμένη παράσταση, έχει σκοπό να σε βάλει στην λογική να δεις την ζωή αντίστροφα. Θέλει να σε κάνει να αναζητήσεις όλα όσα έχεις βαθιά μέσα σου και να σου αποδείξει ότι μπορείς να αντιμετωπίσεις την ζωή ακόμα και αν τα πράγματα γυρίσουν τελείως ανάποδα.

Σημείωση!

Το Α-στερητικό θα σου προσφέρει α-ξέχαστες στιγμές, θα σε κάνει να κλαις α-σταμάτητα, α-παρηγόρητα, α-ν-αίσχυντα.

Info!

Α-Στερητικό
Θέατρο Altera Pars
Διεύθυνση: Μεγάλου Αλεξάνδρου 123, Αθήνα
Ημερομηνίες παραστάσεων: Από 16 Φεβρουαρίου έως 6 Απριλίου
Ημέρες παραστάσεων: Δευτέρα και Τρίτη
Ώρες παραστάσεων: 21:00
Τιμή εισιτηρίου: 8 Ευρώ Κανονικό, 5 Ευρώ Μειωμένο