Για πρώτη φορά η Αθήνα θα υποδεχτεί το Startup Weekend Athens Youth. Πρόκειται για μία ειδικά σχεδιασμένη εκδηλώση για τους επαγγελματίες νέας γενιάς που θα φιλοξενηθεί στο κτίριο του Egg για δύο μόνο μέρες και συγκεκριμένα για το Σαββατοκύριακο (11 και 12 Οκτωβρίου).

Το Startup Weekend Athens Youth αποκαλεί μία πρόκληση για τους νέους ηλικίας 15-18 ετών να παρουσιάσουν πρωτοποριακές ιδέες και να ανακαλύψουν τον τρόπο για να τις κάνουν πραγματικότητα.

Το ειδικό αυτό διαδραστικό διήμερο στοχεύει στο να εισαγάγει το επιχειρηματικό πνεύμα στους νέους μαθητές και να ενισχύσει τη δημιουργικότητα τους. Ο πραγματικός στόχος του Startup Weekend Athens Youth, είναι να παρακίνησει το μυαλό των νέων επιχειρηματιών, να τους μάθει να κατανοούν τις ανάγκες του πελάτη και να τους βοηθήσει να λειτουργούν αποτελεσματικά μέσα σε μία ενωμένη και σωστή ομάδα.

Οι συμμετέχοντες μαθαίνουν να χρησιμοποιούν σύγχρονα επιχειρηματικά εργαλεία και στο πλάι τους θα βρίσκονται ειδικοί του χώρου που θα τους βοηθούν να λάβουν τις πιο δύσκολες αποφάσεις. Θα δουλέψουν με την ομάδα τους για να αναπτύξουν περαιτέρω τις ιδέες τους, να τελειοποιούν τις παρουσιάσεις τους και έπειτα παρουσιάζουν στους κριτές το δημιούργημα τους. Τέλος στο πλαίσιο του Startup Weekend Athens Youth θα παρουσιαστούν θα ψηφιστούν οι καλύτερες νέες επιχειρηματικές ιδέες.

Info!

Startup Weekend Athens Youth
Κτήριο Egg
Διεύθυνση: Λεωφόρος Συγγρού 190
Διάρκεια εκδήλωσης: Σάββατο 11/10 με Κυριακή 12/10
Ώρες εκδήλωσης: 09:00 έως 20:00