Η παράσταση, Effect – Τομογραφία του έρωτα που είναι βασισμένη στο επιστημονικό θρίλερ της Lucy Prebble παρουσιάζεται από το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Πάτρας στο Σύγχρονο θέατρο της Αθήνας.

Το έργο, Effect -Τομογραφία του έρωτα, ένα συγκινητικό, αστείο και ανθρώπινο επιστημονικό θρίλερ που είναι πολύ επίκαιρο και στην εποχή μας.

Σημείωση!

H Lucy Prebble, θεωρείται μία από τις πιο δυναμικές σύγχρονες φωνές του αγγλικού θεάτρου.

Τι συμβαίνει, όμως, στο Effect -Τομογραφία του έρωτα;

Ο ένας εγκέφαλος να παρατηρεί τον άλλον, σαν μια κάμερα να προσπαθεί να φωτογραφίσει τον εαυτό της. ‘Αλλωστε ο εγκέφαλος είναι το πιο σημαντικό ανθρώπινο όργανο.

Οι δύο πρωταγωνιστές που είναι δυο μυστήριοι νέοι, συμφωνούν να πάρουν μέρος σε μια δοκιμή για ένα νέο φάρμακο για να βοηθήσουν στο πείραμα των γιατρών. Ενώ οι γιατροί μπορούν να παρατηρήσουν με κάθε λεπτομέρεια τις χημικές αντιδράσεις στο μυαλό των ερωτευμένων, δεν ξέρουν τι είναι στην ουσιά αυτό που τις προκαλεί. Έτσι, η δοκιμή του φαρμάκου τινάζεται στον αέρα και οι γιατροί οφείλουν να αναθεωρήσουν τα όρια που έχουν θέσει για να ξεχωρίσουν την τρέλα και την υγεία, τον άνθρωπο και την χημεία αλλά και τον έρωτα και την αγάπη.

Info!

Effect – Τομογραφία του έρωτα
Σύγχρονο Θέατρο Αθήνας
Διεύθυνση: Ευμολπιδών 39Γ-41, 11854, Αθήνα, Γκάζι
Ημέρες παραστάσεων: Πέμπτη έως Κυριακή
Ώρες παραστάσεων: Πέμπτη και Παρασκευή στις 21:15, Σάββατο στις 18:00 και στις 21:15, Κυριακή στις 21:15
Τιμή εισιτηρίου: Κανονικό 15 Ευρώ, Φοιτητικό-μαθητικό –ομαδικό και άνω των 65 ετών:12 Ευρώ, Ανέργων, ΑΜΕΑ: 10 Ευρώ, Απογευματινή παράσταση του Σαββάτου στις 18:00: 10 Ευρώ