Το 2ο Kapani Project είναι γεγονός και οι εκπλήξεις που μας περιμένουν είναι πολλές! Μια σειρά από projects που καλύπτουν όλα τα γούστα ζωντανεύουν στην Αγορά Καπάνι. 

Το Kapani Project έχει έρθει για να μείνει! Με live από αγαπημένες μπάντες της Θεσσαλονίκης και της Αθήνας, με μια σειρά από dj sets από Ελλάδα και εξωτερικό, με performances εμπνευσμένες από την Αγορά και την καθημερινότητά της, αλλά και ταινίες με αναφορές από τον σουρεαλισμό ως τον ντανταϊσμό, μας υποδέχεται φέτος το “2o Kapani Project”.

Ως θεσμός πλέον για την πόλη θα μας ταξιδέψει με μουσικές, ταινίες και performances…στις γεύσεις και τα αρώματα της αγοράς, από την Ασκητού ως την Βλάλη κι από tην Σπανδώνη ως την Κυδωνιάτου.

Στο πλαίσιο της φετινής διοργάνωσης θα έχουμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε την αγορά απ’ άκρη σ ́άκρη, μέσα από έναν ξεχωριστό περίπατο, το “Thessaloniki Walking Tour”.

Διαφορετικοί ρυθμοί για όλα τα γούστα

Διαφορετικοί ρυθμοί για όλα τα γούστα, σε τρία διαφορετικά stage! Θα υπάρχει το main, το freestyle και το alternative stage. Όλα διαφορετικά, όλα ξεχωριστά.

Θα ακούσεις experimental groovy noizy ρυθμούς, post punk/ indie rock ήχους και θα χορέψεις βραζιλιάνικη σάμπα. Θα έχεις την ευκαιρία να απολαύσεις dj sets όπως τους  Tsaros, Costas Argiriou, Sk Disco και πολλού άλλους ενώ στα decks θα δεις και τους Mackenzie, Elias Tzikas, Tesla Noise aka 9West σε ένα Live set  και για πρώτη φορά τον Βερολινέζο Emmanuel, ιδιοκτήτη της Arts Records.

Τι είναι το Kapani Project;

Το “Kapani Project” είναι η αρχή ενός πολύ ωραίου ταξιδιού γεύσεων και αρωμάτων σε συνδυασμό με τις τέχνες. Είναι μια βόλτα στην ιστορική κεντρική αγορά της πόλης, το “Καπάνι”, η οποία ξεκίνησε τον Οκτώβριο του 2016.

Εδώ οι άνθρωποι της αγοράς γίνονται ένα με τους ανθρώπους των εικαστικών τεχνών και της μουσικής. Εδώ η εθελοντική ομάδα του “Kapani Project” σας υποδέχεται για μια αξέχαστη εμπειρία με άξονες τον πολιτισμό, την κοινωνική επαφή, την γνωριμία με τις πιο ξεχωριστές γωνιές και την κουλτούρα της Θεσσαλονίκης.

Το “Kapani Project” αποτελεί πλέον αναπόσπαστο κομμάτι της πόλης και κάθε Οκτώβριο θα μας θυμίζει… πως το αστικό περιβάλλον περιλαμβάνει αυθεντικές γειτονιές, που αξίζει να ζωντανεύουν!

Το Kapani Project πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Συλλόγου Ιστορικού Κέντρου και του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, ενώ αποτελεί μέρος των παράλληλων δράσεων στα φετινά “Δημήτρια”, του Δήμου Θεσσαλονίκης.

INFO!
Τετάρτη 4 Οκτωβρίου @Αγορά Καπάνι
Από τις 00.01 έως τις 23.59
Είσοδος ελεύθερη

Στο Facebook Kapani Project

Στο Instagram kapaniproject

soundloud.com/kapaniproject

 

https://www.youtube.com/watch?v=8Mz3o-eSpp0