Κάθε βδομάδα στέλνουμε τον Στέλιο Βάσιλα εκδρομές σε προορισμούς ανά την Ελλάδα για να αποδείξουμε ότι μπορείς να πας παντού Low Budget! Αυτή τη βδομάδα η Πόπη Τσαπανίδου τον έστειλε στη Ναύπακτο με μόλις 160€ στο πορτοφόλι και του ζήτησε να βρει τρόπο να φτάσει, μέρος να κοιμηθεί, να φάει, να πιει, να δει τη Ναύπακτο και να γυρίσει πίσω έχοντας στο backpack του και ένα αναμνηστικό! …όλα αυτά όχι μόνος του αλλά με παρέα! Δες την εκπομπή αυτής της βδομάδας για να μάθεις αν τα κατάφερε!

Διαγωνισμοί IPOP! Διαμονή & γεύμα στη Ναύπακτο με έκπτωση!

Το καλύτερο κομμάτι όμως είναι ότι ο Στέλιος Βάσιλας και το ipop.gr εξασφάλισαν για 3 τυχερά ζευγάρια ένα μοναδικό menu για 2 άτομα μόνο με 20€, στο εστιατόριο “Κουζίνα” της Μαρίας Λόη

Μην κάθεσαι! Στείλε email στο [email protected] με τη λέξη “menu” στο θέμα του email και γράψε μας ονοματεπώνυμο & τηλέφωνο για να μπεις στη κλήρωση!

Δεν τελειώσαμε όμως εδώ! Ο Στέλιος κανόνισε και άλλα πράγματα! 3 ζευγάρια θα κερδίσουν από 1 διανυκτέρευση στο 4 αστέρων Hotel Ναυς, μόνο με 40€!

Στείλε email στο [email protected] με τη λέξη “Διαμονή” στο θέμα του email και γράψε μας ονοματεπώνυμο & τηλέφωνο για να μπεις στη κλήρωση!

SOS

1. Οι διαγωνισμοί ισχύουν μέχρι Παρασκευή 18-4-2014

2.Μπορείς να δηλώσεις συμμετοχή και στους δύο διαγωνισμούς ταυτόχρονα!

3. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν τηλεφωνικά!

Καλή επιτυχία!