Αν είσαι νέος δημιουργός, θέλουμε την προσοχή σου! Γραφίστες, εικονογράφοι και φωτογράφοι έχουν τη δυνατότητα να συνδυάσουν εκπαίδευση και διακοπές, πηγαίνοντας ένα 5ήμερο στην Ιθάκη.

Οι Δέκα Εικόνες για την Ιθάκη 2014 διοργανώνουν και φέτος εργαστήρια που απευθύνονται σε όλα τα παραπάνω δημιουργικά επαγγέλματα. Η φετινή διοργάνωση έχει εκλεκτούς καλεσμένους.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά και να δουλέψουν με καταξιωμένους επαγγελματίες της οπτικής επικοινωνίας και να μάθουν από την εμπειρία τους. Θα έχουν επίσης τη δυνατότητα να συνεργαστούν με νέους και να ανταλλάξουν ιδέες σχετικά με το design, τη φωτογραφία και την εικονογράφηση. Το ταξίδι μπορεί να γίνει αφορμή ακόμα και για νέες συνεργασίες.

Οι επαγγελματίες

Beetroot: ένα από τα ελληνικά γραφεία που έχουν συγκεντρώσει πολλά ελληνικά και διεθνή βραβεία design

Olimpia Zagnoli: Ιταλίδα εικονογράφος και συνεργάτιδα των New York Times και

Lydia Garnett: Βρετανίδα φωτογράφος μόδας και εκδότρια.

Τα εργαστήρια

Χωρίζονται σε δύο κατηγορίες:
α) Γραφιστική/Εικονογράφηση και β) Φωτογραφία.

Οι συμμετέχοντες της κατηγορίας Γραφιστική/Εικονογράφηση θα χωριστούν σε δύο γκρουπ μετά από κλήρωση που θα γίνει την πρώτη ημέρα των εργαστηρίων. Κάθε εργαστήριο μπορεί να φιλοξενήσει έως 15 συμμετέχοντες.
Τα εργαστήρια θα πραγματοποιηθούν στην αγγλική γλώσσα.

7–11 Ιουλίου 2014
Κόστος συμμετοχής
100 Eυρώ

Για να κλείσεις θέση στείλε e-mail στο [email protected] με όνομα, χώρα, ηλικία, αριθμό τηλεφώνου, e-mail καθώς και ποια κατηγορία σας ενδιαφέρει: Design/illustration ή Φωτογραφία.