Όλο το Χειμώνα περάσαμε μοναδικές βραδιές στο Six D.o.g.s. Η σεζόν όμως τελείωσε, και μαζί ρίχνουν αυλαία αυτό το Σαββατοκύριακο, τα club nights του six d.o.g.s δίνοντας την τέλεια αφορμή, όχι για ένα όπως συνήθως, αλλά για δύο μεγάλα parties!

Παρασκευή και Σάββατο 9 και 10 Μαίου, δύο βραδιές με ελεύθερη είσοδο και τους περισσότερους φετινούς συνεργάτες και residents, στα club nights, να παρελαύνουν από το booth του gig space. Είκοσι από τους πιο αγαπημένους μας DJs και φίλους, και σίγουρα κάποιοι από τους καλύτερους στο Αθηναικό dance στερέωμα, θα συνδυαστούν ανα δύο για δέκα συναρπαστικά back2back DJ sets.

Την πρώτη μέρα ο ήχος φιλοδοξεί να είναι πιο club fusion, ξεκινώντας από το slo-mo house και το nu-dιsco, φτάνοντας μέχρι το acid house, με ενδιάμεσεις στάσεις και σίγουρα πολλές εκπλήξεις. Από προφανή ζευγάρια όπως τα δίδυμα των Trans (Kasseta-Hobson) και Αmateurboyz, μέχρι τις συνεργασίες των: Dynamons, (Echovolt) και Dimitri Papaioannou (ΕνΛευκώ 87.7), Blue Lagoon (Κορμοράνος) και Bad Spencer (Yes it does sure it does), Chevy (Needless) και ClubKid (Danceteria).

H δεύτερη μέρα εστιάζει περισσότερο στον σύγρονο techno και house ήχο, με μερικούς από τους καλύτερους Έλληνες εκπροσώπους, κάποιοι εκ των οποίων μάλιστα δισκογραφουν με επιτυχία σε labels της Ελλάδας και του εξωτερικού. Παρόν τα δίδυμα της Quantized music (Lex – Tolis Q) και Audiorama (Lee Burton – Bodj) αλλά και οι: K.atou (Revolt!) και Tonny Lasar (DeltaAlfaLamda), Pan (six d.o.g.s) και Lemos (Glacial), Lostra (L.E.G.O) και Runner (Subbed out).

Info!

six d.o.g.s
Αβραμιώτου 6-8, Μοναστηράκι
Τηλ: 210 3210510