Μια ξεχωριστή εμπειρία

Για πρώτη φορά στην Berlinale και μάλιστα  με την ιδιότητα της ηθοποιού… Περπάτησε στο κόκκινο χαλί του 64ου Φεστιβάλ κινηματογράφου του Βερολίνου, φωτογραφήθηκε, έδωσε συνεντεύξεις.

Παραδίδοντας τη σκυτάλη της εκπομπής “Live U” στον Παναγιώτη Στάθη και το ipop.gr στους αξιαγάπητους συνεργάτες της (αν δεν παινέσεις το σπίτι σου θα πέσει να σε πλακώσει), η Πόπη Τσαπανίδου έφυγε με τους συντελεστές της ταινίας “Μικρό ψάρι” στην οποία ενσαρκώνει την γυναίκα ενός αρχιμαφιόζου, για το Φεστιβάλ και την παρουσίαση της ταινίας.

Λίγες ώρες μετά το κόκκινο χαλί το ipop.gr κατάφερε με μεγάλη δυσκολία και απέσπασε από την Πόπη Τσαπανίδου αποκλειστικές δηλώσεις για την εμπειρία της: “Είναι πέρα από κάθε φαντασία. Δεν ονειρευόμουν ποτέ ότι κάτι τέτοιο μπορεί να γίνει, γιατί ήταν πολύ μακριά από εμένα. Τώρα που το έζησα, το απήλαυσα μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. Βρέθηκα σε ένα χώρο που περνούν συνεχώς διασημότητες του Χόλιγουντ… Δεν καλύπτω, όμως το γεγονός, αυτό το άφησα σε εσάς παιδιά του ipop… εγώ το ζω! Έχω δώσει στον εαυτό μου την πολυτέλεια να το απολαύσει”.

Συμπέρασμα

  1. Το “Μικρό Ψάρι” μάγεψε τους θεατές
  2. Ο Γιάννης Οικονομίδης απέσπασε τις καλύτερες κριτικές
  3. Κέρδισε τις εντυπώσεις για την ερμηνεία του ο Βαγγέλης Μουρίκης
  4. ΠΡΕΠΕΙ να το δείτε στις κινηματογραφικές αίθουσες που βγαίνει στις 27/3/14