Το Digitized14 είναι το πιο ενημερωμένο συνέδριο για όποιον ασχολείται με το ψηφιακό σχεδιασμό: προγραμματιστές, γραφίστες, web designers, start-ups… Περιλαμβάνει και εργαστήρια που απευθύνονται στους επαγγελματίες του είδους. Πραγματοποιείται μία φορά το χρόνο στην Αθήνα και φέτος θα γίνει στις 27 Σεπτεμβρίου. Ωστόσο, αν σε ενδιαφέρει κλείσε εισιτήρια από τώρα, μιας και η προπώληση ανακοινώθηκε αυτή την εβδομάδα.  

Σκοπός του Digitized14 είναι να φέρει σε επαφή, να ενημερώσει και να εμπνεύσει την ψηφιακή κοινότητα του σχεδιασμού. Φέτος είναι η τέταρτη χρονιά που γίνεται και αναμένεται να συναντηθούν στην Αθήνα μερικές από τις πιο δραστήριες ομάδες στο digital design από Ελλάδα και εξωτερικό. Η προσκεκλημένη «ελίτ» συμπεριλαμβάνει ονόματα όπως Fantasy Interactive, Serial Cut, Media Monks, Unit9, Hinderling Volkart, R/GA, Northern Kingdom και Hi-ReS! Το πρόγραμμα ακόμα των ομιλητών και των workshops ακόμα διαμορφώνεται.

Στο περσινό, για παράδειγμα, από την Ελλάδα είχαν συμμετάσχει start-ups που γνωρίζουν διεθνή επιτυχία, όπως Taxibeat, η Pinnata και το Bugsense.

Σε μικρό διάστημα, ήδη έχει πετύχει να θεωρείται το μεγαλύτερο συνέδριο στο αντικείμενό του στην περιοχή της Νοτιοανατολικής Ευρώπης.

Tip!

Αν προμηθευτείς το εισιτήριό σου μέχρι την 1η Ιουλίου 2014, η τιμή είναι μόλις 30 ευρώ!

Σαββατοκύριακο 26-27 Σεπτεμβρίου 2014

Αθήνα

Συνέδριο στο Ίδρυμα Ωνάση

Εργαστήρια στη Σχολή Βακαλό