Το έργο του Τόμας Μπέρνχαρντ, Immanuel Kant που σκηνοθετείται από τον Γιάννο Περλέγκα παρουσιάζεται στο θέατρο Τέχνης Κάρολου Κουν.

Το έργο Immanuel Kant πρόκειται για ποιητική εκδοχή που προσπαθεί να μας εξηγήσει το μαύρο χιούμορ αλλά και την πνευματική τύφλωση που υπάρχει στην εποχή μας.

Ο Γερμανός διαφωτιστής του 18ου αιώνα τολμά να ταξιδεύει με ένα υπερωκεάνιο προς την Νέα Υόρκη, στη δική μας σύγχρονη εποχή. Εκεί, θα ανακηρυχθεί Επίτιμος Διδάκτορας έχοντας επίσης την ελπίδα ότι εκεί οι γιατροί θα μπορέσουν να θεραπεύσουν το γλαύκωμα από το οποίο πάσχει εδώ και χρόνια.

Ο τυφλωμένος φιλόσοφος προσπαθεί να γίνει η αφορμή να μπορέσουμε να γελάσουμε με τον πόνο και να διώξουμε μακριά την πίκρα και τις κακές σκέψεις. Μας κάνει να δούμε την καλή πλευρά της ταλαιπωρίας και να απομακρυνθούμε από την κατάθλιψη που πλήττει τους περισσότερους από εμάς.

Σημείωση!

Στην παράσταση Immanuel Kant  παίζουν οι: Γιάννης Καπελέρης, Σύρμω Κεκέ, Κατερίνα Λυπηρίδου, Χρήστος Μαλάκης, Μάκης Παπαδημητρίου, Γιάννος Περλέγκας, Μιχάλης Τιτόπουλος.

 

 Info!

Immanuel Kant
Θέατρο Τέχνης Κάρολου Κουν
Διεύθυνση: Φρυνίχου 14, Πλάκα
Ημερομηνίες παράστασης: Από 1η Φεβρουαρίου έως 5 Απριλίου του 2015
Ημέρες παραστάσεων: Τετάρτη, Πέμπτη, Σάββατο, Κυριακή
Ώρες παράστασης: Τετάρτη 20.00, Πέμπτη & Κυριακή 21:15 και Σάββατο 18:15
Τιμές εισιτηρίου: 15 Ευρώ Κανονικό, 10 Ευρώ Μειωμένο άνεργοι με κάρτα ΟΑΕΔ, ΑΜΕΑ, νέοι κάτω των 23 ετών, συνταξιούχοι άνω των 65 ετών & groups 8 ατόμων και άνω Πέμπτη: γενική είσοδος 10 Ευρώ
Σάββατο & Κυριακή: 16 Ευρώ γενική είσοδος / 12 Ευρώ μειωμένη