Η παράσταση, H γυναίκα από παλιά του Ρόλαντ Σίμελπφενιχ που παρουσιάζεται από την ομάδα Kammerspiel στο θέατρο Πορεία κάνει την πρεμιέρα της στις 2 Φεβρουαρίου.

Η παράσταση, H γυναίκα από παλιά, έχει σκοπό να δείξει πώς ανατρέπεται η ζωή των ατόμων πώς αλλάζουν τα δεδομένα και πώς οι καταστάσεις ξεφεύγουν μέσα σε λίγα μόνο λεπτά.

Μια γυναίκα, H γυναίκα από παλιά, μετά από 24 χρόνια απουσίας εισβάλει στο σπίτι του Φρανκ για να του θυμίσει ότι κάποτε την κοιτούσε στα μάτια και της έλεγε ότι ήταν η ζωή του. Της είχε υποσχεθεί ότι δεν θα τελειώσουν ποτέ.

Ο Φρανκ, όμως, έχει παντρευτεί, έχει ήδη έναν μεγάλο γιο και μια ήρεμη ζωή που δεν διστάζει να την διαλύσει για τον μεγάλο του έρωτα ακόμα και αν πέρασαν τόσα πολλά χρόνια. Η γυναίκα του δεν μπορεί να δεχτεί αυτή την απόφαση και θέλει να μείνει στην ζωή του όσο και αν την διώχνει. Αυτός πακετάρει πράγματα. Είναι αποφασισμένος να τρέξει προς το όνειρο και να προσπαθήσει να ζήσει όσα έχασε μέσα σε αυτά τα χρόνια που πέρασαν.

Υπάρχει άραγε το για πάντα ή όλα είναι μια ουτοπία; Μπορεί ένας έρωτας να καταστρέψει τις ζωές ανθρώπων που δεν φταίνε και μπορεί το καλοκαίρι για δύο ερωτευμένους να έρθει μόνο με ένα βλέμμα; Σε όλα αυτά θέλει να απαντήσει η παράσταση Η γυναίκα από παλιά και θα το κάνει με τον δικό της τρόπο σπάζοντας τα ταμπού και αψηφώντας τα πάντα.

Info!

H γυναίκα από παλιά
Πορεία
Διεύθυνση: Τρικόρφων 3-5 & 3ης Σεπτεμβρίου 69,Πλ. Βικτωρίας
Ημερομηνία παράστασης: Από 2 Φεβρουαρίου 2015 έως 5 Μαΐου 2015
Ημέρες παραστάσεων: Δευτέρα και Τρίτη
Ώρα παραστάσεων: 21:00
Τιμή εισιτηρίου: 12 Ευρώ