Αέρας Bollywood θα φυσήξει στην Αθήνα! Η Αθήνα θα γεμίσει χρώματα και ήχους Bollywood, καθώς στο ιστορικό θέατρο Δόρα Στράτου θα λάβει χώρα το Φεστιβάλ Bollywood και Πολυπολιτισμικών Χορών.

Το πρόγραμμα του φεστιβάλ περιλαμβάνει σεμινάρια χορού, τον 4ο διεθνή διαγωνισμό Bollywood, μοναδικές παραστάσεις, party, παρουσιάσεις και πολλές ακόμα δραστηριότητες με «πολυπολιτισμικό αέρα».

Με το Opening Party θα ξεκινήσει το φεστιβάλ! Ένα party καλωσορίσματος με αμέτρητες χορευτικές εκπλήξεις το οποίο σηματοδοτεί την επίσημη έναρξη φεστιβάλ και θα γίνει την Παρασκευή 7 Ιουλίου 2017 στις 21.00 στο Χώρο Τέχνης 14η μέρα (Καλλιρρόης 10 Νέος Κόσμος – Μετρό Ακρόπολη).

Οι επισκέπτες, από την Παρασκευή 7 ως την Κυριακή 9 Ιουλίου 2017,  θα  μπορούν να παρακολουθήσουν 16 διαφορετικά σεμινάρια, παραδοσιακού και μοντέρνου στυλ χορού, από διεθνώς καταξιωμένους δασκάλους με τεχνικές και χορογραφίες:

Bollywood, Classical Indian Dances, Bellydance, Tribal Fusion Bellydance, Drum Solo και Iraqi, Tahitian Dances, Ελληνικούς Χορούς και άλλα.

Τέλος θα πραγματοποιηθεί και Bollywood Dance Master Training του προγράμματος «Γίνε πιστοποιημένος Δάσκαλος Bollywood Dance».

Δείτε το video: