Ένας χιουμοριστικός μονόλογος απ’ τον Δημήτρη Φραγκιόγλου σε περιμένει στο Θέατρο Act.

Το έργο των Δημήτρη Φραγκιόγλου – Μαργαρίτας Γερογιάννη – Χριστίνας Παπαδάκη με τίτλο «Οι 100 ρόλοι που δεν πρόλαβα να παίξω» αποτελεί έναν πρωτότυπο μονόλογο με χιούμορ, αυτοσαρκασμό αλλά και υπαρξιακό προβληματισμό.

Η σκηνοθεσία είναι δια χειρός Δημήτρη Μακαλιά και η μουσική του Θέμη Καραμουρατίδη.

Αφού ολοκλήρωσε, λοιπόν, έναν πρώτο κύκλο παραστάσεων στο Άβατον στην Αθήνα, το έργο ταξιδεύει για λίγο στην Πάτρα.

To story:

Ο ήρωας της παράστασης (Δημήτρης Φραγκιόγλου) μετά από πολλά (ή μήπως λίγα;) χρόνια πορείας στο θέατρο αποφασίζει να κάνει μια παράσταση στην οποία θα ερμηνεύσει τους 100 ρόλους που δεν πρόλαβε ως τώρα. Όμως, μια σειρά από «αναπάντητα ερωτήματα» που κατακλύζουν το μυαλό του, τον σαμποτάρουν.

Με διάθεση αυτοσαρκασμού και μέσα από το «δράμα» ενός ηθοποιού σε υπαρξιακό πανικό, ο Δημήτρης Φραγκιόγλου ασχολείται με όλα τα ζητήματα που μπορεί να απασχολούν έναν άντρα σε κρίση ηλικίας, και μιλάει επί της ουσίας για την αγωνία της αποδοχής και τον φόβο της απόρριψης σε μια κοινωνία που όλα έχουν γίνει «έξυπνα» και αψεγάδιαστα. Στον καταιγιστικό αυτό μονόλογο η ζωή και το θέατρο μπερδεύονται, αναμετρούνται και κονταροχτυπιούνται. Το ποιος θα κερδίσει τελικά αυτή τη μάχη, είναι άλλη ιστορία.

Info!

«Οι 100 ρόλοι που δεν πρόλαβα να παίξω»

Πού; ΘΕΑΤΡΟ ACT
Γεροκωστοπούλου 65, 26 225, Πάτρα,

Πότε; Σάββατο στις 21.30 και Κυριακή στις 20.30

Εισιτήρια: Γενική είσοδος: 10€
Μειωμένο: 8€
Για φοιτητές θεατρολογίας και σπουδαστές δραματικής σχολής: 5€