Ένα χορευτικό υπερθέαμα έρχεται να μαγέψει το κοινό και να χαρίσει μοναδικές εμπειρίες ακόμα και στον πιο απαιτητικό θεατή! Συγκεκριμένα η παράσταση: Memorandum – Ένας μηχανισμός ενθύμησης θα παιχτεί στην Πειραιώς 260 στα πλαίσια του Φεστιβάλ Αθηνών και η είσοδος του θα είναι αρκετά οικονομική για όσους επιθυμούν να παραβρεθούν και να την δουν από κοντά.

Οι παραστάσεις του Memorandum – Ένας μηχανισμός ενθύμησης θα είναι για δύο μέρες και μόνο μέρες τις 18 και τις 19-6. Η διαρκεία τους κυμαίνεται στα 55 λεπτά αλλά πριν την έναρξη τους θα λειτουργούν δύο ηχητικές-εικαστικές εγκαταστάσεις, με είσοδο ελεύθερη για το κοινό.  Οπότε όσοι παραβρεθούν θα έχουν την δυνατότητα να δουν όχι μία αλλά δύο στην ουσία παραστάσεις! Πρόκειται για ένα μουσικό υπερθέμα στο οποίο οι τρεις ερμηνευτές ακροβατούν ανάμεσα στο παρόν και στο παρελθόν με μόνο τους μέσο τα μουσικά όργανα και τα σκηνικά.

Αυτή η ιδιαίτερη παράσταση του Memorandum – Ένας μηχανισμός ενθύμησης φέρει την υπογραφή της επιτυχημένης χορογράφου Τζένης Αργυρίου που είναι από την πόλη της Καβάλας και την εικαστική εγκατάσταση έχει αναλάβει ο Βασίλης Γεροδήμος.

Info!

Πειραιώς 260(Χώρος Ε΄) Ταύρος
Τηλέφωνο : 2109282900
Παραστάσεις : μέχρι 19/6/2014
Πληροφορίες : 18-19/6, 9 μ.μ. Στις 6.30-8.30 μ.μ. θα λειτουργούν δύο ηχητικές-εικαστικές εγκαταστάσεις, με είσοδο ελεύθερη για το κοινό.
Τιμή εισιτηρίων : € 15, 10, 5