Η νέα ταινία με τίτλο :Το χέρι ενός εκατομμυρίου έρχεται σήμερα στις κινηματογραφικές οθόνες και υπόσχεται να βάλει τους θεατές της στα ενδότερα σκοτεινά σημεία του αθλητισμού. Διαρκεί 124 λεπτά και έχει σκοπό να κερδίσει και τον πιο απαιτητικό θεατή.

Συγκεκριμένα πρόκειται για ένα αθλητικό δράμα που μας δείχνει την ζωή και το έργο του Τζέι Μπι Μπέρνσταϊν ενός μάνατζερ παικτών του μπέιζμπολ που δεν βρίσκεται, όμως, και στην καλύτερη φάση της καριέρας του. Ο γοητευτικός αλλά και φιλόδοξος μάνατζερ που τον παίζει ο  Τζον Χαμ, κάνει ένα ταξίδι στην Ινδία και διοργανώνει ένα δικό του reality show με σκοπό να εξοικονομήσει χρήματα και να αλλάξει την τύχη του .

To show ονομάζεται: « Το χέρι ενός εκατομμυρίου » και θέλει να αναδείξει  το νέο βασιλιά του πιο διάσημου αμερικάνικου αθλήματος που δεν είναι άλλο από το μπέιζμπολ. Εν τέλει νικητές του reality δεν είναι ένας αλλά δύο Ινδοί που μπορεί να μην ξέρουν και πολλά από  μπέιζμπολ αλλά έχουν πολύ όρεξη και επιθυμία να ξεχωρίσουν και να μεγαλουργήσουν στο χώρο του αθλήματος.

Δες και εσύ το trailer της ταινίας Το χέρι ενός εκατομμυρίου, για να πάρεις μια πρώτη ιδέα για την ταινία πριν την δεις στην μεγάλη οθόνη: