Όχι, μην ψάχνεις τριγύρω και μην κατηγορείς άδικα τον αγαπημένο σου! Για ταινία σου μιλάμε, όχι για ένα τρίτο πρόσωπο που μπαίνει ανάμεσά σας! Η ταινία: Το τρίτο πρόσωπο που αναμένεται να κάνει θραύση και να αποκτήσει πολλούς θαυμαστές ήρθε στις κινηματογραφικές οθόνες της χώρας μας μόλις χτες( Πέμπτη 3/6).

Πρόκειται για μία μεγάλης διάρκειας ταινία που κρατά 137 ολόκληρα λεπτά και σε ταξιδεύει στο μαγικό Παρίσι, τη Ρώμη και τις ΗΠΑ. Την σκηνοθεσία και το σενάριο υπογράφει με το δικό του μοναδικό τρόπο ο Πολ Χαγκς ενώ, παίζουν πολλοί διάσημοι και ταλαντούχοι ηθοποιοί που είναι οι εξής: Λιάμ Νίσον, Εϊντριέν Μπρόντι, Λίαμ Νίσον, Μίλα Κούνις, Κίμ Μπέϊσινγκερ και Ολίβια Γουάϊλντ.

Θα σε πάει μακρινά ταξίδια όπως, σου είπαμε στην Πόλη του Φωτός όπου ο πρωταγωνιστής Μάικλ πηγαίνει για να σκεφτεί τη ζωή του αφήνοντας τη σύζυγό του Ελέιν πίσω μόνη στις ΗΠΑ. Ενώ ο δεύτερος πρωταγωνιστής Σον τριγυρίζει στη Ρώμη και καταλήγει να τα πίνει παρέα με μία Ρουμάνα. Ο Ρικ όμως, που είναι ένας άνθρωπος αριστοκρατικής καταγωγής προγραμματίζει το γάμο του στη Νέα Υόρκη.

Οι τρεις αυτές ιστορίες αγάπης είναι αλληλένδετες και σταδιακά ανατρέπονται δείχνοντας την περίπλοκη τροπή που μπορεί να πάρει η ζωή από τη μία μέρα στην άλλη.

Δες και εσύ το trailer της ταινίας : Το τρίτο πρόσωπο και αν σου αρέσει τρέξε να την δεις: