Δεν ξέρω πως λένε το μαγαζί δίπλα από το σπίτι σου αλλά σίγουρα θα ήταν μια ωραία ευκαιρία να βγεις για αλλαγή και να πιεις εκεί το ποτό σου.

Είναι μια καλή ευκαιρία για να στηρίξεις ένα μικρό μαγαζί και να κάνεις και κάτι διαφορετικό, κάτι που δεν είναι και τόσο Mainstream στις μέρες μας. Μικρές επιχειρήσεις παλεύουν να κρατηθούν καθώς ο κόσμος αποφασίζει να τις προσπεράσει. Είναι ευκαιρία να πας και να κάνεις στέκι ένα μαγαζί κοντά στο σπίτι σου που σε έχει ανάγκη.

Σε καμία περίπτωση βέβαια εάν η ποιότητα του μαγαζιού είναι χάλια. Τότε θα πάμε πάσο και θα προχωρήσουμε στο αμέσως επόμενο που θα μας ικανοποιήσει. Καμιά φορά υπάρχει η τάση του να θέλεις να δεις συγκεκριμένες κατηγορίες ανθρώπων και γι αυτό διαλέγεις τις πιο κοσμικές περιοχές. Αλλά υπάρχει και η τάση του να θες να μείνεις μακρυά από όλους όσους βλέπεις σε κάθε σου έξοδο και να χαλαρώσεις κάπου διαφορετικά.

Οι εναλλακτικές προτάσεις συνήθως ακούγονται λίγο κλισέ και νομίζεις πως τις αναφέρουμε γιατί θέλουμε να είμαστε διαφορετικοί. Δεν είναι έτσι όμως. Αν κοιτάξεις καλύτερα θα δεις πως πίσω απ’όλα κρύβετε ένα μεγαλύτερο όφελος προς όλους. Εξ’ άλλου ένα ποτό είναι, την ίδια επιρροή έχει όπου και αν το πιεις. Το θέμα είναι να καταφέρεις να χτίσεις εσύ τη κατάλληλη ψυχολογία.