Μια από τις πιο συγκινητικές ταινίες των τελευταίων εποχών, η ταινία με τίτλο:« Το λάθος αστέρι » ήρθε για να συγκινήσει μέχρι και τον πιο σκληρό σινεφίλ. Το λάθος αστέρι βρήκε στους κινηματογράφους την Πέμπτη 19/6 και ήδη έχει κάνει να δακρύσουν όσους το είδαν.

Πρόκειται για ένα δράμα που μιλά στην καρδιά και εξυμνεί τον έρωτα που δυστυχώς μερικές φορές έρχεται σε λάθος στιγμή. Δύο έφηβοι, η Χέιζελ (Σαϊλίν Γούντλι, “Divergent”, “The Descendants”) και ο Γκας (Άνσελ Έλγκορτ, “Divergent”, “Carrie”), οι οποίοι πάσχουν από καρκίνο, εδώ και χρόνια, γνωρίζονται σε μια ομάδα υποστήριξης καρκινοπαθών και ερωτεύονται παρόλο που το μέλλον μοιάζει δυσοίωνο. Καταφέρνουν να ζήσουν με ένταση και πάθος την κάθε στιγμή παρόλο το σοβαρό πρόβλημα υγείας τους είναι το μεγάλο τους εμπόδιο! Ο έρωτας τους κρατά το χαμόγελο στα χείλη τους και την δίψα τους για ζωή εντονότερη! Τα μαγικά σ’αγαπώ τους απαλύνουν τους πόνους και η αγκαλιά τους δίνει την χαρά και το κουράγιο που αναζητούν.

Το λάθος αστέρι διαρκεί 126 ολόκληρα λεπτά αλλά δεν σε αφήνει να βαρεθείς ούτε ένα. Την σκηνοθεσία υπογράφει ο Τζος Μπούν ενώ το σενάριο έχει επιμεληθεί ο ίδιος με την βοήθεια του Σκότ Νέουσταντερ.

Δες και εσύ το συγκινητικό trailer της νέας ταινίας και σίγουρα θα νιώσεις το πόθο των δύο νεαρών για τη ζωή: