Φανταστείτε δωράκια και ενθύμια από την Ελλάδα που δεν είναι κιτς, φολκλόρ ή παρωχημένα.

Με λίγα λόγια, πώς θα ήταν τα ελληνικά σουβενίρ αν απευθύνονταν ΚΑΙ στους Έλληνες ή λάμβαναν υπόψη τους ΚΑΙ τις σύγχρονες τάσεις; Σε αυτό το ερώτημα απαντά η έκθεση “It’s all, oh so souvenir to me!” που κάνει την Παρασκευή στις 20:00, στο χώρο του Occhi Concept Store στον πεζόδρομο στην Ηπίτου 5 και Βουλής 40 κοντά στην πλατεία Συντάγματος. Ειδικά για το event θα παίξει live ένα special ρεμπέτικο συγκρότημα και στη συνέχεια ο DJ Στάθης Μητόπουλος

Οι συμμετοχές: Κώστα Μπίσσα, Δημοσθένη Σερκετζή, A Future Perfect, Jazzt Design, Τάκη Σπυρόπουλου, Λίνας Καρανικολάου, RDesign by Ρίτσα Αναστασιάδου, thegreekbag, Γιάννη Μαμουτζή, Σοφίας και Δήμητρας Βάμιαλη, Ploss Design, B612, JazzT Design, Koukoutsi, THEIA, Busy Bee και συνεργασίες όπως είναι αυτές των Κωνσταντίνου Χούρσογλου, Νίκης Δημοπούλου, WeDesign, Ζάχου Σταθόπουλου, Ολυμπίας Κρασαγάκη, The Three Dots, Γιάννη Καρλόπουλου, Χριστίνας Σκουλούδη, Χριστίνας Μόραλη, Αργυρής Ζέλκα, Postfolk κ.α.

70 και πλέον Έλληνες σχεδιαστές δημιουργούν αντικείμενα που επαναπροσδιορίζουν το σχεδιασμό και τις έννοιες γύρω από τα ελληνικά σουβενίρ, προβάλλοντας, παράλληλα, τις νέες τάσεις του σύγχρονου design.

Αντικείμενα με ποικίλες χρηστικές αξίες και ιδιότητες που ενώ πηγάζουν από πολλά και διαφορετικά θέματα, στο επίκεντρό τους έχουν την ίδια την Ελλάδα.

Η έκθεση «It’s all, ohsosouvenirtome», έχει ως στόχο της να δημιουργήσει μια on-going έκθεση η οποία θα μεταβάλλεται, θα εμπλουτίζεται και θα αλλάζει είτε με την προσθήκη και άλλων, νέων αντικειμένων ή με την προσθήκη νέων σχεδιαστών.

Από 5 Ιουνίου έως 28 Σεπτεμβρίου

Ώρες λειτουργίας

Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή 12:00-15:00 και 17:30-21:00

Τετάρτη: 17:00-21:00 / Σάββατο: 12:00-16:00

Κυριακή 18:00-21:00 (εκτός Αυγούστου)