Μόνο και μόνο από τον τίτλο: « Τα δεσμά του διαβόλου » αμέσως παίρνεις μια πρώτη γεύση για το τι μπορεί να δεις! Όπως, ήδη κατάλαβες πρόκειται για ένα δράμα- θρίλερ που σίγουρα θα σε καθηλώσει, θα σε κάνει να τρομάξεις και να αναρωτιέσαι αν το κακό είναι δίπλα σου παντού και κυριαρχεί ακόμα και στις μικρές σου καθημερινές συνήθειες σου.

Η ταινία: Τα δεσμά του διαβόλου έχει διάρκεια 114 ολόκληρα λεπτά και είναι κατάλληλο για ανήλικους άνω των 15 ετών. Πρωταγωνιστούν οι Ρις Γουιδερσπουν, Στίβεν Μόγιερ και Μιρειγ Ένος. Mας πηγαίνει πίσω στο 1993 και αναφέρεται στην αληθινή ιστορία που συγκλόνισε τότε την Αμερικάνικη κοινωνία, ονομάστηκε «West Memphis Three» και συνεχίζει να την απασχολεί ακόμα και σήμερα.

Τα τρία αγόρια της ταινίας, όπως, και στην πραγματικότητα εξαφανίστηκαν δια μαγείας από τα σπίτια τους που βρίσκονται στην περιοχή του Γουέστ Μέμφις του Άρκανσο. Οι αστυνομικές αρχές αρχίζουν την μεγάλη αναζήτηση και καταλήγουν στο συμπέρασμα πως τα παιδιά έπεσαν θύματα κάποιας πολύ περίεργης οργάνωσης. Μετά από συγκεκριμένα ένα μήνα έρευνας προβαίνουν στη σύλληψη τριών νεαρών που ένας εκ των τριών έχει νοητική καθυστέρηση. Ενώ γίνεται οι δίκη και καταδικάζονται και οι τρεις συνεχίζουν σε κάθε ευκαιρία τους να δηλώνουν αθώοι.

Δες το trailer της ταινίας: