Η νέα ταινία 3 μέρες διορία που ήρθε στις Ελληνικές κινηματογραφικές οθόνες την Πέμπτη (10/6) μέχρι στιγμής έχει αποκτήσει φανατικούς θαυμαστές και αναμένεται να είναι μία από τις πιο επιτυχημένες ταινίες του καλοκαιριού.

Πρόκειται για ένα ψυχολογικό θρίλερ το οποίο κρατά σε εγρήγορση και τον πιο απαιτητικό σινεφίλ. Έχει γρήγορη πλοκή και σε κάνει να αγωνιάς για το μέλλον του πρωταγωνιστή. Συγκεκριμένα, ο ταλαντούχος Κέβιν Κόστνερ υποδύεται τον μυστικό πράκτορα Ίθαν Ρένερ που ανακαλύπτει ότι πάσχει από μια σπάνια και ανίατη ασθένεια και του απομένει λιγότερο από ένας χρόνος ζωής.

Έτσι, λίγο πριν αποσυρθεί από την καριέρα του ως πράκτορας αποφασίζει να βάλει τη ζωή του σε τάξη και να ξαναφτιάξει τη σχέση του με την κόρη του (Χέιλι Στάινφιλντ) με την οποία έχει απομακρυνθεί εδώ και χρόνια. Αποφασίζοντας παράλληλα να ταξιδέψει στην Πόλη του Φωτός και να αναλάβει μια πολύ επικίνδυνη αποστολή η οποία, όμως, μπορεί να χαρίσει την ζωή και την υγεία του. Με τα χρήματα που θα λάβει από τη συγκεκριμένη αποστολή μπορεί να συμμετάσχει σε μία πειραματική θεραπεία που είναι η μόνη του ευκαιρία για να συνεχίσει να ζει.

Δες και εσύ το trailer της ταινίας 3 μέρες διορία για να πάρεις μια πρώτη ιδέα για την πλοκή και την δράση της: