Είσαι ένας τύπος ανθρώπου που αναζητά την περιπέτεια ακόμα και μέσα από τις ταινίες που παρακολουθεί; Την ώρα που είσαι μπροστά στη μεγάλη οθόνη, θες να αγωνιάς για την εξέλιξη και το φhνάλε της ταινίας σου και να είσαι κυριολεκτικά στην τσίτα; Τότε, έχουμε για σένα την ιδανική ταινία που πρέπει να τρέξεις να δεις.

Η ταινία Brick Mansions έκανε τη δυναμική της πρεμιέρα την προηγούμενη Πέμπτη 29 Μαΐου και πρόκειται για μια περιπέτεια που κρατά σε εγρήγορση τους θεατές της, καθώς, δεν αποκαλύπτει το φινάλε τις μέχρι τα τελευταία δευτερόλεπτα.

Η γαλλικής παραγωγής περιπέτεια με πρωταγωνιστές τους Πολ Γουόκερ, Μπρους Ραμσέϊ, Κάλρο Ρότα, διαρκεί 100 λεπτά και πείθει μέχρι και τους πιο δύσπιστους ότι άξιζε να την δουν.

Η υπόθεση της βασίζεται στην προσπάθεια ενός μυστικού πράκτορα ( του Πολ Γουόκερ) να πιάσει έναν αδίστακτο νονό της νύχτας, χρησιμοποιώντας βόμβες νετρονίου για να μπορέσει να διεισδύσει στη συμμορία του. Κάνει τα πάντα για να τον εμπιστευτούν  για να μπορέσει να τους χτυπήσει από μέσα αφού πρώτα έχει μάθει όλα τους να μυστικά.

Την σκηνοθεσία υπογράφει  ο Καμίλ Ντελαμάρ και το σενάριο έχει γραφτεί από τους Λούκ  Μπέσον και  Μπίμπι Νασέρι.

Δες το trailer της νέας περιπέτειας που σου προτείνουμε  :