Η παράσταση Ραμόνα travel: η γη της καλοσύνης που ήδη ξεκινήσει να παίζεται στο Φεστιβάλ Αθηνών& Επιδάυρου και όπως παρατηρήσαμε βοήθησε στην δυναμική έναρξη του Φεστιβάλ αγαπήθηκε από το κοινό και απέσπασε τις καλύτερες κριτικές. Ενώ, οι περισσότερες από τις παραστάσεις της έχουν βγει ήδη sold out.

Έτσι, έπειτα από θερμή  έκλυση των θαυμαστών της επιτυχημένης  αυτής παράστασης, η παραγωγή αποφάσισε να δοθούν άλλες δύο έξτρα παραστάσεις για να μην απογοητευτεί το κοινό, την Παρασκευή 6 Ιουνίου στις 21:00 και το Σάββατο 7 Ιουνίου στις 22:30 αντίστοιχα.

Πρόκειται για μία άκρως ρομαντική παράσταση με πλοκή που καθηλώνει ακόμα και τον πιο απαιτητικό θεατή.  Μας πηγαίνει πίσω στο χρόνο και μας βοηθά να απολαύσουμε τη διαδρομή.  Η ιστορία της αναφέρεται στο συγκινητικό ταξίδι της πίστης και της υπομονής με αφετηρία το θαύμα και μόνο υποστηρικτή την προσύλωση στον στόχο .Οι πρωταγωνιστές της παράστασης Ραμόνα travel: η γη της καλοσύνης  Καρυοφυλλιά Καραμπέτη, Λένα Δροσάκη, Δημήτρης Μοθωναίος και Κρις Ραντάνοφ δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό επί σκηνής και καθηλώνουν με ένα μοναδικό τρόπο το απαιτητικό θεατρικό κοινό.

Αν και εσύ ανήκεις στους ανθρώπους που αγαπούν το θέατρο, λατρεύουν το ποιοτικό και  θέλουν οι παραστάσεις που βλέπουν να έχουν ένα έξτρα στοιχείο ανατροπής και καλαισθησίας, μη χάσεις να απολαύσεις την μοναδική αυτή και παράλληλα ξεχωριστή παράσταση.