Πικ- νικ στο κέντρο της Αθήνας; Γιατί όχι;

LIKE US ON FACEBOOK

Τώρα που ο καιρός έχει ανοίξει, η θερμοκρασία ανέβηκε και μαζί της ανηφόρησε και η διάθεσή, γιατί να κλειστείς σπίτι; Ειδικά σήμερα που είναι Πρωτομαγιά και δεν έχεις να πας στο γραφείο. Επειδή όμως είναι δύσκολο να ξενιτευτείς –και ακριβό- για μία μέρα, σκέψου την ιδέα να πας για πικ- νικ στο κέντρο της Αθήνας!

Πάρε τους φίλους σου, τον σύντροφό σου και έφυγες! Μην νομίζεις ότι για να το πετύχεις χρειάζεται να πάρεις το ψυγείο, το τραπέζι και να το παίξεις Μαμαλάκης πάνω στα γρασίδια! Καλή διάθεση να υπάρχει και όλα τα άλλα βρίσκονται…

Τι θα χρειαστείς; Λίγα και καλά… Όμορφη παρέα ένα σνακ ή ακόμη και το αγαπημένο σου φαγητό σε ταπεράκι –το οποίο θα έχεις ετοιμάσει στο σπίτι-, ένα τραπεζομάντηλο και κανένα παιχνίδι! (Ποιος είπε ότι με μπάλες παίζουν μόνο τα παιδιά;) Σίγουρα θα αναπολήσεις τα παιδικά σου χρόνια και θα έρθουν στο μυαλό ευτυχισμένες στιγμές του παρελθόντος!

Ψάξαμε και βρήκαμε μερικά μέρη που βρίσκονται μια ανάσα από το κέντρο της Αθήνας και τα προτείνουμε για να μην ξενιτευτείς:

Πάρκο Γουδί

Μια αρκετά μεγάλη έκταση πρασίνου στην περιοχή του Γουδί που εξασφαλίζει αισθητική αρμονία και χαλάρωση. Η διαμόρφωση του έγινε το 1999 και από τότε αποτελεί έναν προορισμό για οικογένειες και όχι μόνο που θέλουν να απολαύσουν τη φύση.

Εθνικός Κήπος:

Πιο κέντρο, δεν γίνεται, βρίσκεται στην οδό Αμαλίας στην περιοχή του Συντάγματος, μια βόλτα στα δρομάκια του θα σε πείσει ότι αξίζει να περάσεις λίγο από τον χρόνο σου. Εκεί θα βρεις λιμνούλες και ζωάκια που αν ειδικά έχεις μικρά παιδιά θα τα λατρέψουν.

Και φυσικά θα σου προτείνουμε το δάσος Συγγρού, το Αττικό Άλσος και το πάρκο Περιβαλλοντικής Ευαισθητοποίησης, Αντώνης Τρίτσης

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved