Η επιτυχημένη παράσταση: Αρσενικό και παλιά δαντέλα ενώ είχε δηλωθεί πως θα σταματήσει συνεχίζει για ακόμα λίγο χρονικό διάστημα, δηλαδή μέχρι την Κυριακή 8/6 τις θεατρικές του παραστάσεις μετά από θερμή παράκληση του κοινού που το λάτρεψε.

Το ξακουστό έργο : Αρσενικό και παλιά δαντέλα παίχτηκε για πρώτη φορά στο Μπρόντγουεϊ, όπου σημείωσε μεγάλη επιτυχία και αποθεώθηκε από το θεατρικό κοινό που το είδε. Λίγα χρόνια αργότερα περίπου γύρω στο 1944 έγινε ευρέως γνωστό αφού βγήκε και στις κινηματογραφικές οθόνες χάρη στον Φρανκ Κάπρα.

Αυτή τη στιγμή η επιτυχημένη και παράλληλα ξεκαρδιστική παράσταση παίζεται στο θέατρο Παλλάς και είναι μια παραγωγή με απόδοση και σκηνοθεσία του Σταμάτη Φασουλή. Ο γνωστός για το χιούμορ του Πέτρος Φιλιππίδης και ο σκηνοθέτης της Σταμάτης Φασουλής πρωταγωνιστούν και μεταμφιέζονται σε δύο δολοφονικές γεροντοκόρες που έχουν το χόμπι να σκοτώνουν αθώο κόσμο έτσι απλά επειδή τους ήρθε. Πλαισιώνονται από γνωστούς και καταξιωμένους ηθοποιούς και χαρίζουν γέλιο σε όσους τους βλέπουν επί σκηνής.

Η πλοκή του έργου είναι μυστήρια και πρόσωπο κλειδί είναι ο νεαρός ανηψιός που έρχεται να επισκεφτεί τις θείες του και το θεάμα που αντικρίζει δεν του αρέσει καθόλου!

Info!

Αρσενικό και παλιά δαντέλα
Θέατρο Παλλάς
Βουκουρεστίου 5
Τηλέφωνο: 210 3213100
Τιμές εισιτηρίων: Ξεκινούν από 15 και φτάνουν τα 60 Ευρώ