Αν σου αρέσουν οι ταινίες με σούπερ ήρωες, τότε η ταινία The Amazing Spiderman 2, είναι μια καλή επιλογή. Ακόμα και αν δεν έμεινες απόλυτα ικανοποιημένος από την πρώτη ταινία, δώσε μία ευκαιρία καθώς οι κριτικές λένε, πως είναι πολύ καλύτερη!

Ο Πίτερ (Άντριου Γκάρφιλντ), έχει εξοικειωθεί με τις δυνάμεις του, αλλά τον βασανίζει η υπόσχεση που έδωσε στον πατέρα της κοπέλας που αγαπάει Γκουέν (Έμμα Στόουν), να μείνει μακριά της , για να μην βάλει τη ζωή της σε κίνδυνο. Παράλληλα, η εταιρεία Oscorp κάνει, ένα πολύ επικίνδυνο πείραμα, με αποτέλεσμα ο εθελοντής Μαξ Ντίλον, να μετατρέπεται σ’ ένα παντοδύναμο ον ηλεκτρισμού. Ο Spiderman θα πρέπει να τον αντιμετωπίσει σε συνδυασμό, με την εμμονή του παλιού καλού του φίλου Χάρι Όσμπορν, να αποτρέψει μια κληρονομική ασθένεια.

Η ταινία έχει εντυπωσιακά εφέ, είναι διασκεδαστική και έχει αρκετές δόσεις χιούμορ. Υπάρχουν οι ρομαντικές και δραματικές σκηνές και η δράση, έχει τον πρώτο ρόλο. Είναι μια ευχάριστη επιλογή, αν θέλεις να κάνεις κάτι χαλαρό μέσα στο Σαββατοκύριακο σου!

Πάρε μια γεύση από το trailer: