Μπορεί να μην είσαι μικρό παιδί αλλά ακόμα αγαπάς τα κινούμενα σχέδια. Οπότε, μην ντραπείς να βγάλεις εισιτήρια για την ταινία Πώς να εκπαιδεύσετε το δράκο σας 2. Στην χειρότερη των περιπτώσεων πάρε και ένα παιδί μαζί, αν δεν έχεις δικό σου, πάρε το βαφτιστήρι σου ή το ανίψι σου από το χέρι (για ξεκάρφωμα) και έφυγες.

Η ταινία είναι το δεύτερος μέρος της Τριλογίας : Πώς να εκπαιδεύσετε το δράκος σας και ταξιδεύει μικρούς και μεγάλους στον φανταστικό κόσμο του Ψαρή και του Φαφούτη μετά από μια πενταετία που έχουν ενώσει τους δράκους τους στο νησί Μπερκ. Την ίδια στιγμή τα υπόλοιπα μέλη της συμμορίας, δηλαδή ο Άστριντ και ο Μύξαρχος προκαλούν ο ένας τον άλλο σε αγώνες δράκων. Οι δύο πρωταγωνιστές Ψαρής και Φαφούτης, έρχονται να ενώσουν τις δυνάμεις τους και να αγωνιστούν για το μέλλον των ανθρώπων αλλά και των δράκων, ενάντια στο κακό που παραμονεύει. Θα θυσιάσουν τα πάντα αλλά θα τα καταφέρουν!

Η ταινία: Πώς να εκπαιδεύσετε το δράκο σας είναι γεμάτη ανατροπές μυστήριο και γέλιο! Υπόσχεται να σε καθηλώσει μπροστά από την μεγάλη κινηματογραφική οθόνη για 104 ολόκληρα λεπτά, μπορείς να την δεις και σε 3D έκδοση αν το επιθυμείς! Και αν φυσικά βαριέσαι να διαβάζεις υπότιτλους υπάρχει και σε μεταγλωττισμένη με φωνές αγαπημένων ελλήνων ηθοποιών.

Δες το trailer της ταινίας Πώς να εκπαιδεύσετε το δράκο σας 2: