Μία παράξενη διαθήκη γραµµένη από το νεκροκρέβατο ενός ευγενούς το 1832, οδηγεί στην πιο συναρπαστική ιστορία µυστηρίου, και εµπλέκει 20 χρόνια αργότερα δύο νέους, κάτω από την κατάρα του κοινού ονόµατός τους.

Αρµαντέιλ.

Η πλοκή ξεδιπλώνεται µέσα από µοιραίους έρωτες, ίντριγκες, δολοπλοκίες, εξαπατήσεις, και δολοφονίες. Στο κέντρο όλων, είναι η µυστηριώδης και όµορφη Λύντια Γκουίλτ, µία από τις πιο σκοτεινές και συναρπαστικές γυναίκες στην ιστορία της λογοτεχνίας!

https://www.youtube.com/watch?v=Zxx8rU6LmI0

Το ΑΡΜΑΝΤΕΪΛ του Wilkie Collins (Ουίλκι Κόλινς), γραμμένο το 1866, είναι ένα διαχρονικό αριστούργημα της παγκόσμιας λογοτεχνίας.

Ο βικτωριανός συγγραφέας, πατέρας του αγγλικού μυθιστορήματος μυστηρίου, σαράντα χρόνια πριν από την εμφάνιση της ψυχανάλυσης και την διατύπωση της θεωρίας του ασυνειδήτου από τον Σ. Φρόιντ, κινεί τους ήρωές του σα να είχαν δυο πλευρές, μία φανερή και μία κρυφή. Και είναι αυτή η κρυφή πλευρά κυρίως που τους οδηγεί στις πράξεις τους.

Με λίγα λόγια το «Αρμαντέιλ» πρόκειται, μεταξύ άλλων παρασήμων που έχει κερδίσει μες το χρόνο, για ένα έπος του σκότους που κρύβει η ανθρώπινη ψυχή…

Δες και μερικές backstage φωτογραφίες που εξασφάλισε αποκλειστικά για σένα το iPop!

Photos Backstage: Φάνης Παυλόπουλος

 Info!

Σύγχρονο Θέατρο/ Εταιρεία Θεάτρου

Ευμολπιδών 45, Γκάζι (δίπλα στο μετρό Κεραμεικού)

Τηλ.: 2103464380

Ε-mail: e.theatrou@gmail.com

Μέρες: Μ. Δευτέρα 14/4, Μ. Τρίτη 15/4, Δευτέρα του Πάσχα 21/4, Τρίτη 22/4, Τετάρτη 23/4, Πέμπτη 24/4, Παρασκευή 25/4, Δευτέρα 28/4, Τρίτη 29/4

Ώρες: Δευτέρα έως και Πέμπτη στις 7.00 μ.μ., Παρασκευή 25/4 στις 8.00 μ.μ.

Διάρκεια παράστασης : 210’ με δύο διαλείμματα

Τιμές εισιτηρίων: 15 ευρώ γενική είσοδος και 10 ευρώ μειωμένο (φοιτητικό, νεανικό έως 18 και συνταξιούχων άνω των 65)

Για ανέργους υπάρχουν δωρεάν εισιτήρια για περιορισμένο αριθμό θέσεων ανά παράσταση (με την επίδειξη της κάρτας ανεργίας).

Ταυτότητα Παράστασης

Μετάφραση: Σάντυ Παπαϊωάννου

Διασκευή: Μαρία Κίτσου – Κωνσταντίνος Ασπιώτης

Σκηνοθεσία: Κωνσταντίνος Ασπιώτης

Μουσική: Δημήτρης Καμαρωτός

Σκηνικά: Ηλένια Δουλαδίρη

Κοστούμια: Ηλένια Δουλαδίρη – Παναγιώτης Λαμπριανίδης

Φωτισμοί – Video: Τάκης Λυκοτραφίτης

Βοηθός σκηνοθέτης: Μαρία Κίτσου,  Ελένη Κάκκαλου, Αγνή Χιώτη

Κατασκευή κοστουμιών: Δάφνη Τσακότα

Παίζουν: Κωνσταντίνος Ασπιώτης, Χάρης Αττώνης, Λάζαρος Βαρτάνης, Ελένη Κάκκαλου, Ζωή Καραβασίλη, Μαρία Κίτσου, Μάριος Μακρόπουλος, Σύνθια Μπατσή, Φάνης Παυλόπουλος