Ο DJ Shadow θεωρείται ένας από τους τους DJs που άλλαξαν την ηλεκτρονική μουσική ή μάλλον που μας έκανε να ακούμε διαφορετικά την ηλεκτρονική μουσική, τουλάχιστον σε σχέση με το πώς την είχαμε συνήθισε μέχρι τότε. Έχει φανατικούς θαυμαστές και στην Ελλάδα, οι οποίοι περιμένουν πώς και πώς να φτάσει η Κυριακή 8 Ιουνίου.

Jazz, funk, ψυχεδέλεια, σε μια μοναδική συνύπαρξη εν μέσω visual effects και παραμορφωμένων ήχων. Και πολλοί γνώριμοι ήχοι που έχουν αγαπηθεί πολύ από το ελληνικό κοινό. Όπως αυτό για παράδειγμα:

Λίγα λόγια για τη μουσική του πορεία…

Ο Καλιφορνέζος μουσικός το 1996 με το ντεμπούτο άλμπουμ του «Endtroducing» άλλαξε μία για πάντα την ιστορία της μουσικής ηχογραφώντας το πρώτο album στην ιστορία αυτής αποκλειστικά με samples! Κέρδισε βραβείο Guiness για αυτό και η επιτυχία του δίσκου ήταν τόσο μεγάλη, ώστε ακόμα και αρκετά χρόνια αργότερα στα μουσικά περιοδικά υπήρχαν περιγραφές δίσκων «στο στυλ του Shadow»! Ηγήθηκε της trip hop έκρηξης στα μέσα της δεκαετίας του 90, δίνοντας ανεπανάληπτα shows σε όλο τον κόσμο. Έκτοτε, ο Shadow παραμένει ένας από τους πλέον περιζήτητους DJs στον κόσμο. Για πολλούς ο DJ Shadow θεωρείται ότι έπαιξε πολύ σημαντικό ρόλο στην ανάπτυξη της instrumental hip hop μουσικής.

Stage Volume 1

Αγ.Ελεούσης 3 & Κακουργιοδικείου,
Μοναστηράκι
Τηλ. 2103232132

Τιμή: 20 ευρώ