Το νεαρό και πολλά υποσχόμενο τζαζ γκρουπ Walking Hats έρχεται για να χαρίσει μια μαγική βραδιά στους θαυμαστές και πιστούς υποστηρικτές της τζαζ σκηνής. Συγκεκριμένα, το γκρουπ θα παίξει το Σάββατο 21/6 στο Jazz Point για αρχικά μία και μόνο εμφάνιση, οπότε μην την χάσεις!

Οι Walking Hats έγιναν γνωστοί στο κοινό από την δυναμική παρουσιά που είχαν στην εκδήλωση τοπικών προϊόντων : «Ελλάδα Γιορτή Γέυσεις». Μπορεί η κύρια αγάπη τους να είναι η τζαζ μουσική αλλά κάνουν και διάφορα επιχειρήματα για να εντάξουν στο ρεπερτόριο τους σόουλ αλλά και λάτιν κομμάτια που οι ίδιοι αγαπούν. Το συγκρότημα αποτελείται από τρεις καλλιτέχνες και συγκεκριμένα την Μαρίζα Νειάδα που είναι η τραγουδίστρια της παρέας, τον Κωνσταντίνο Χειμαριό που είναι ο κιθαρίστας τους και τον Γιώργο Βαρδάκη που συνοδεύει με το πιάνο του και δίνει το ρυθμό στην παρέα.

Οι τρεις τους εκτός από συνεργάτες είναι και μια αγαπημένη παρέα που διασκευάζει παλιά τζαζ κομμάτια και τα ερμηνεύει με το δικό της μοναδικό τρόπο και ύφος. Μαζί τους αυτή τη φορά στο μουσικό ταξίδι του Σαββάτου, θα εμφανιστούν ο ντράμερ Νίκος Κυριακάκης και ο Πάνος Καμαλάκης που παίζει σαξόφωνο.

Αν, λοιπόν, ανήκεις και εσύ στο κοινό που αγαπά την τζαζ μουσική μη χάσεις αυτή την εμφάνιση του συγκροτήματος που σίγουρα θα σου αφήσει καλές εντυπώσεις.

Info!

Jazz Point
Ακαδημίας 18

Ημέρα: Σάββατο 21/6
Ώρα έναρξης: 23:00
Τιμή εισόδου: 4 Ευρώ