Το συγκρότημα των Unida επισκέπτεται την χώρα μας για να κάνει μία και μόνο συναυλία σήμερα (26/6) στο «An Club». Είναι ένα ιδιαίτερο σχήμα που προήρθε και έγινε μετά την διάλυση δύο συγκροτημάτων και συγκεκριμένα των Kyuss και των Slo Burn στο τέλος του περασμένου αιώνα! Αξίζει να σημειωθεί ότι οι Unida είναι ένα από τα καλύτερα συγκροτήματα της Αμερικάνικης stone και desert rock μουσικής.

Μπορεί αυτή η ιδιαίτερη μπάντα να μην «έτυχε» να κάνει καμία δισκογραφική δουλειά αφού το πρώτο τους άλμπουμ που είχε τίτλο «Coping With The Urban Coyote», γράφτηκε το 1999, αλλά δεν κατάφερε να κυκλοφορήσει ποτέ, όμως, δεν έχασε ποτέ τους πιστούς του οπαδούς. Οι υποστηρικτές του είχαν τη δυνατότητα να τους ακούσουν μόνο μέσα του ιντερνέτ από όπου άκουσαν και το επίσης ακυκλοφόρητο «The Great Divide» του 2001. Τώρα, όμως, τα πράγματα φαίνεται να άλλαξαν και να μπήκαν σε μία σειρά, έτσι το συγκρότημα αναμένεται να βγάλει νέο άλμπουμ που αυτή τη φορά ελπίζουμε να κυκλοφορήσει.

Τα μέλη που απαρτίζουν το συγκρότημα είναι οι: John Garcia, Arthur Sheay και Miguel , οι οποίοι εκτός από το συγκρότημα έχουν και σόλο καριέρα στο ενεργητικό τους.

Άκου το τραγούδι If Only Two του συγκροτήματος Unida για να πάρεις μια ιδέα και αν δεν τους ξέρεις και  σου αρέσουν να πας να τους δεις:

Info!

An Club

Σολωμού 13-15, Αθήνα

Τιμή εισιτηρίου: 25 Ευρώ (στα ταμεία)

Ώρα έναρξης: 20:00