Πολύ αγαπημένοι του ελληνικού κοινού, εντός του μήνα θα επισκεφτούν την Αθήνα για μία εμφάνιση. Είναι η τελευταία προσθήκη στο line-up της συναυλίας που διοργανώνει γνωστός ραδιοφωνικός σταθμός που ενθουσίασε τους θαυμαστές τους.

Οι Βέλγοι Hooverphonic σχηματίστηκαν το 1995 ως trip hop σχήμα, και σύντομα ο ήχος τους έφτασε να συνδυάζει alternative, ambient, electronica, electropop και rock. Η αναγνώριση ήρθε με το τραγούδι τους “2Wicky” που σημείωσε μεγάλη επιτυχία όταν συμπεριλήφθηκε στο soundtrack της ταινίας “Stealing Beauty” του Bernardo Bertolucci, με τραγουδίστρια εκείνη την περίοδο τη Liesje Sadonius.

Στην Ελλάδα έγιναν γνωστοί από τον ύμνο των ερωτευμένων και πονεμένων Mad About You που ακόμα λατρεύουμε και σίγουρα θα ακούσουμε τώρα που έρχονται οι Hooverphonic στην Τεχνόπολη:

Βέβαια αυτόν τον έχουμε συνδυάσει με τη χροιά της Geike Arnaert, η οποία αποχώρησε το 2008. Βέβαια, έδωσε τη θέση της στη Noémie Wolfs, Βελγίδα που επιλέχθηκε ανάμεσα σε χιλιάδες άλλες φωνές από όλο τον κόσμο, και το πρώτο τους άλμπουμ μαζί της κυκλοφόρησε το 2010 με τίτλο “The Night Before”.

Το line-up της 20ης Ιουνίου περιλαμβάνει επίσης τους εξής καλλιτέχνες: Simple Minds, Karuan & Band, Mike Simonetti (Italians Do It Better), Bottin, Blue Lagoon, Baby Guru Wedding Singers και Egg Hell.

20 Ιουνίου

Εισιτήριο ημέρας: 32 ευρώ

Εισιτήριο 2ημέρου: 60 ευρώ

Η προπώληση έχει ξεκινήσει.