Η νέα ταινία που μας συστήνει τους Φύλακες του Γαλαξία παίζεται από την Πέμπτη 4 Σεπτεμβρίου στους κινηματογράφους της χώρας μας και ήδη έχει αγαπηθεί πολύ από το κοινό.

Είναι μία ταινία επιστημονικής φαντασίας που θα σου τραβήξει την προσοχή με τα special effects της και θα εντυπωσιάσει και τον πιο απαιτητικό σινεφίλ με το σενάριο και την πλοκή της. Δε σε αφήνει να βαρεθείς ούτε λεπτό και σε κρατά σε συνεχή εγρήγορση και αγωνία.

Ο πρωταγωνσιτής Πίτερ Κουίλ, καταζητείται από έναν αδίστακτο και επικίνδυνο κακοποιό. Αιτία της καταδίωξης είναι ότι έκλεψε μια μυστηριώδη ουράνια σφαίρα και αρνείται να την επιστρέψει. Για να μπορέσει να γλιτώσει, ο Πίτερ αναγκάζεται να κάνει ανακωχή και να συμμαχήσει με άτομα που δεν θα του πήγαινε ποτέ στο μυαλό να το κάνει. Βέβαια, η απειλητική δύναμη που έχει η ουράνια αυτή κλεμμένη σφαίρα και το κακό που μπορεί να επιφέρει στο σύμπαν, απαιτεί να γίνουν γρήγορες αλλαγές και φυσικά την άμεση συσπείρωση αυτής της ομάδας άσχετων μεταξύ τους ηρώων. Η περίεργη αυτή αναγκαία συσπείρωση θα έχει μία σειρά από ανατρεπτικά γεγονότα που θα σε κάνουν να απορήσεις αλλά και αρκετές στιγμές να γελασεις με τη ψυχή σου.

Δες και εσύ το trailer της ταινίας Φύλακες του Γαλαξία για να πάρεις μία πρώτη ιδέα για την ταινία και φυσικά θα περιμένουμε να μας πεις τα σχόλια σου: