Η νέα ταινία « Οι επόμενες τρεις μέρες » βρίσκεται ήδη στις κινηματογραφικές αίθουσες και ίσως είναι μια καλή πρόταση για το βράδυ της Παρασκευής,έτσι πάρε τους φίλους ή τον αγαπημένο σου και τρέξε να προλάβεις εισητήρια. Πρόκειται για μία διασκευή, του γαλλικού θρίλερ : «Pour Elle» που είχε βγει το 2008, αν και διαρκεί μισή ώρα παραπάνω από το πρωτότυπο .

Την υπογραφή του βάζει ο δύο φορές, βραβευμένος με όσκαρ, δημιουργός του « Crash », Πολ Χάγκις, συνεχίζοντας να ακολουθεί τη γνωστή του συνταγή της επιτυχίας.

Πρωταγωνιστικό ρόλο, έχει ο Ράσελ Κρόου και μαζί του, παίζουν, η Ελίζαμπεθ Μπανκς και Λίαν Νίσον, ενώ το ανατρεπτικό και παράλληλα έξυπνο φινάλε, έρχεται να καθηλώσει και τον πιο απαιτητικό, θεατή.

Η υπόθεση της ταινίας, Οι επόμενες τρεις μέρες, βασίζεται στην ζωή του ήσυχου καθηγητή Τζόν Μπρέναν και της γυναίκας του Λάρα που φαντάζει ιδανική, μέχρι τη στιγμή που η Λάρα  καταδικάζεται για έναν φόνο που, όπως υποστηρίζει, δεν διέπραξε.

Όταν, η τελευταία έφεση που κάνει για αποφυλάκιση, απορρίπτεται από το δικαστήριο, εκείνη κάνει απόπειρα αυτοκτονίας και έτσι, ο σύζυγος της καταλαβαίνει, πως πρέπει να δώσει και τη ζωή του, με σκοπό να την ελευθέρωσει από τη φυλακή και βάζει μπροστά, ένα περίπλοκο σχέδιο.

Δες το trailer: