Ένα ερασιτεχνικό συγκρότημα, με πολύ ταλέντο και όρεξη, παίζει αυτή την εβδομάδα για να ενισχύσει το Σύλλογο Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «Φλόγα». Οι Pharmaκλήδες, όχι μόνο προσφέρουν συστηματικά τα έσοδα των συναυλιών τους σε φιλανθρωπικές οργανώσεις, αλλά προσπαθούν να κρατήσουν ζωντανή την Ελληνική μουσική παράδοση. Ιδιαίτερα δε την παράδοση του γλεντιού όπως αυτή εξελίχτηκε μέσα στον χρόνο, και μεταφέρθηκε από το πανηγύρι του χωριού στα αστικά κέντρα, καθώς και μέσα από το ρεμπέτικο στα κλασικά παραδοσιακά και λαϊκά τραγούδια και αργότερα στις μεγάλες λαϊκές μουσικές σκηνές. Επιπλέον, κάνουν απίστευτο κέφι και σίγουρα θα περάσεις καλά!

Οι Pharmaκλήδες, στα επτά χρόνια «δράσης» τους, έχουν επανειλημμένα στηρίξει με την παρουσία τους το έργο των Παιδικών Χωριών SOS, του Συλλόγου Φλόγα, Αθλητικών Συλλόγων, Τοπικών Φορέων (ΚΑΠΗ, σχολεία, εκπολιτιστικοί σύλλογοι) κτλ. Γνωστοί μουσικοί και καλλιτέχνες φίλοι των Pharmaκλήδων, συμμετέχουν συχνά στις πρωτοβουλίες τους και ενισχύουν τις προσπάθειές τους.

Οι Pharmaκλήδες δημιουργήθηκαν το 2007 με την πρωτοβουλία των εργαζομένων της φαρμακευτικής εταιρείας Pharmathen, μέσα από την αγάπη τους για την μουσική και την πρόθεσή τους για ενεργό συμμετοχή στη δημιουργία «ενός κόσμου που θα θέλαμε να μεγαλώνουν τα παιδιά μας».

Παρασκευή, 30 Μαΐου

 21.30 στο Ακρωτήρι

Αγ. Δημητρίου 42, Αγ. Δημήτριος

Για κρατήσεις: 210-6604305 (Μαριλένα Ταπεινού)

Τιμή κατ’ άτομο: 15€