Για τα εκπληκτικά και ιδιαίτερα live του Lockroom της Θεσσαλονίκης τα οποία ταξίδεψαν στην Αθήνα σου έχουμε ήδη πει! Μην μας βάζεις να επαναλαμβανόμαστε! Αυτή τη βδομάδα, o ιδρυτής της Rythmetic Θοδωρής Τριανταφύλλου και ο resident DJ του θρυλικού Decadence club Antonio θα βρίσκονται μαζί για ένα δίωρο σετ στο LockRoom.

Τα πράγματα είναι απλά…Τοποθεσία: Dot Athens. Mέρα: Παρασκευή. Κλείδωσε το, βάλτο στο πρόγραμμα και ξεκίνα να μαζεύεις δυνάμεις για ένα απόλυτα δυναμικό βράδυ! (Πρόταση μας, αυτή τη μέρα να την κατοχυρώσεις για το Dot Athens, ετοιμάζουν πολλά και ωραία πράγματα!) Ο αριθμός των παρευρισκόμενων στο live. Αυστηρά 150 άτομα. Πως μπορείς να αποκτήσεις την πολυπόθητη πρόσκληση; Μέσω mail ή μηνύματος στη Facebook page του Lockroom!

Τώρα, αν είσαι άτυχος και δεν προλάβεις να πάρεις πρόσκληση ή δεν έχεις όρεξη να φύγεις από το σπίτι σου, ενώ ταυτόχρονα θέλεις να πάρεις μία γεύση από το live, μην αγχώνεσαι! Το concept είναι γνωστό, τα lives έχουν full high definition live streaming στην ιστοσελίδα του Lockroom.

Tip!

Αν τώρα, 21.00-23.00 έχεις κάποια άλλη δουλειά και πάλι μπορείς να απολαύσεις το live, καθώς το video ανεβαίνει στην σελίδα τους!

 

Info!

Dot Athens
Κτενά 1, Αθήνα
Μέρα: Παρασκευή 9/5/14
Ώρα: 21.00-23.00
Είσοδος: Δωρεάν
Email: lockroom@gmail.com