Είσαι άνθρωπος που αγαπά το γέλιο, την πλάκα και αν μπορούσες θα γινόσουν εισβολέας σε ξένα σπίτια για να παρακολουθείς τις ζωές τους; Αν ισχύουν όλα αυτά που είπαμε για εσένα, η νέα ταινία Θεέ μου τι σου κάναμε είναι αυτό που ψάχνεις για να γεμίσεις το βράδυ της Παρασκευής σου.

Η νέα ταινία βγήκε μόλις χτες (5/6/14) στα σινεμά της χώρας και αν έχει την τύχη που είχε στη χώρα της αναμένεται να σπάσει ρεκόρ εισιτηρίων γιατί, όπως, αξίζει να σημειωθεί στην Γαλλία η προβολή της ξεπέρασε τα οκτώ εκατομμύρια θεατές μέχρι στιγμής.

Το «Θεέ μου τι σου Κάναμε;» δείχνει τα βιώματα και την καθημερινότητα μιας σύγχρονης γαλλικής οικογένειας με πολλές εκπλήξεις και ίντριγκες. Το παραδοσιακό γαλλικό ζευγάρι έχει τέσσερις όμορφες κόρες. Οι τρείς από τις τέσσερις αυτές κόρες, έχουν παντρευτεί ήδη γαμπρούς που δεν είναι από την χώρα τους. Οι γονείς τους ελπίζουν ότι έστω η τέταρτη θα μείνει στην Γαλλία και θα παντρευτεί ντόπιο. Όταν, όμως, αποφασίζει να τους γνωρίσει τον σύντροφό της που είναι από την Αφρική και θέλει να ανέβει μαζί του τα σκαλιά της εκκλησίας, οι γονείς της φρικάρουν.

Δες το trailer της ταινίας για να πάρεις μια πρώτη ιδέα πριν πας να την δεις: