Η νέα ταινία που ονομάζεται Σκουριασμένη Πόλη ηρθε στις κινηματογραφικές οθόνες και μας κάνει να σκεφτούμε αν σε λίγα χρόνια θα μοιάζει έτσι και η δική μας πόλη, αν η παρακμή της πολής θα αγγίξει και την Αθήνα και θα την κάνει να μοιάζει σαν ένα μεγάλο νεκροταφείο.

Πρόκειται για μια ταινία που δείχνει μια πρώην βιομηχανική πόλη που κάποτε άνθιζε και τώρα  πλέον μοιάζει με φάντασμα. Έχει καταστραφεί ολοσχερώς και φυσικά ο λόγος αυτής της καταστροφής είναι η οικονομική κρίση που άφησε στο παρελθόν κάθε στοιχείο του πολιτισμού.

Έχει ωραία πλοκή που ικανοποιεί και τα πιο απαιτητικά γούστα, χωρίς να κουράζει και να αφήνει τον θεατή να βαρεθεί ούτε για ένα λεπτό. Είναι μια περιπετειώδης αναζήτηση ενός άντρα που προσπαθεί να βρει ξανά τον αδερφό του που έχασε και αγωνιά για την τύχη του.

Πρωταγωνιστούν οι Κρίστιαν Μπέιλ και Κέισι Άφλεκ και την σκηνοθεσία υπογράφει ο σκηνοθέτης που είχε επιμεληθεί με μεγάλη επιτυχία και την ταινία : « Crazy Heart ».

Η μουσική της Σκουριασμένης Πόλης,  είναι κάτι που σίγουρα θα μείνει χαραγμένο στη μνήμη σου, καθώς είναι πρωτότυπη και ιδιαίτερη ενώ την ενορχήστρωση της επιμελήθηκεο ίδιος, ο μετρ του είδους, Σκοτ Κούπερ.

Δες το trailer της ταινίας Σκουριασμένη Πόλη  για να πάρεις μια πρώτη ιδέα για το τι θα δεις στις κινηματογραφικές οθόνες: