Μια ιδιαίτερη παρουσία που ξεχωρίζει εδώ και χρόνια θα ξεκινήσει φέτος το  Φεστιβάλ Αθηνών  , αφήνοντας το προσωπικό της στίγμα με την εμφάνιση αλλά και τις επιλογές της. Η Μελίνα Τανάγρη μια ιδιαίτερη τραγουδίστρια, θα επιστρέψει με όλα τα δικά της τραγούδια, σε μια μουσική παράσταση, με τίτλο: « Μια χοροεσπερίδα».

Το κτίριο Ε, που βρίσκεται στην οδό Πειραιώς 260, θα έχει την τιμή να την φιλοξενήσει για δύο μόνο μέρες, συγκεκριμένα την Τετάρτη 4 και την Πέμπτη 5 Ιουνίου και έτσι το Φεστιβάλ Αθηνών θα ξεκινήσει και για φέτος.

Αξίζει επίσης να γνωρίζεις, ότι δεν θα είναι μια χοροεσπερίδα σαν όλες τις άλλες, θα βασίζεται κατά κύριο λόγο στις κινήσεις αισθημάτων, εικόνων, συνειρμών, με παιχνίδια που έρχονται για να φτιάξουν χρώματα, με στίχους και να ταξιδέψουν τους πάντες μέσα στον κόσμο της, ή ακόμα και σε όλο τον κόσμο, γενικότερα σε αυτόν τον κόσμο της αισιοδοξίας και της ευφορίας.

Σκοπός την ερμηνεύτριας δεν είναι αναβιώσει παλιές χοροεσπερίδες, αλλά να μας δώσει ξανά, το στοιχείο της παιδικότητας και να μας κάνει να ταξιδέψουμε, στο παιδικό μας παρελθόν.

 

Ποιοι θα συμμετάσχουν στην έναρξη του Φεστιβάλ Αθηνών ;

Μελίνα Τανάγρη: Τραγούδι

Άγγελος Παπαδημητρίου: Φιλική συμμετοχή

Απόστολος Καλτσάς: μπάσο , ακορντεόν

Ευαγγελία Μαυρίδου: πιάνο , πλήκτρα

Δημήτρης Παπαλάμπρου: κιθάρα

Δημήτρης Τσάκας: σαξόφωνοo

Info!

Φεστιβάλ Αθηνών – Πειραιώς 260, Κτίριο Ε

4 – 5 Ιουνίου 2014, 21:00

Τιμές εισιτηρίων: 15€

Φοιτητικό: 5€
Μειωμένο: 10€
Κάρτα ανεργίας: 5€
ΆμεΑ: 5€
Πληροφορίες: www.greekfestival.gr